Heikkinen iski Kultaa!

Setti Heikkinen iski TUL-turnauksessa Tampereella B-46kg:n sarjassa kultaa!

Heikkinen takoi kaksi voittoa TVS:n pojista ja voitti ensimmäisen TUL-turnauksensa. Setin ottelut päättyivät tuomaripistein 4-1 ja finaali 3-2. ”Nuoren miehen kehitys näkyy selvästi kehässä, tästä kertoo se että finaali ottelu oli Setille vasta yhdeksäs.” sanoo valmentaja Matti Haapamäki. Ensimmäinen ottelu TVS:n Mikael Vornasta vastaan oli hieman passiivinen Setin osalta, mutta sunnuntain finaalissa mies oli kuitenkin kunnossa ja näytti selvästi sen mitä osaa voittaen TVS:n Raula Santanan.

Myös Joni Kyllönen (C-51kg) ja Janne Eskelinen (C-42kg) urakoivat Tampereen kehässä. Joni taisteli hienosti Erno Laasosta vastaan (MiNy) tiukan ottelun kuitenkin häviten finaalissa 5-0. ”Joni otteli hienosti vaikkakin hävisi ottelunsa. Hän on kehittynyt huimaa vauhtia vaikkakin voitot ovat olleet tiukassa viimeaikoina. Täytyy kuitenkin muistaa sekin, että Joni on  12-vuotta ja hänellä on vasta 5. ottelun kokemus.” kertoo Matti . Eskelisen pääsi arvalla finaaliin. Jannen ensimmäin TUL-finaali ottelu olikin tiukkaa taistelua ja kamppailua vahvaa ja reilusti kokeneempaa vastustajaa Topias Airilaa (TVS) vastaan. Ottelu päättyi keskeytykseen kuitenkin niin, että ottelun osumapisteet laskettiin ja tuomio annettiin niiden mukaan. Airila voitti 5-0. ”Jannen vastustaja oli selvästi vahvempi ja kokeneempi, joka osasi käyttää omat hyvät puolensa edukseen. Ei Janne huonolle hävinnyt, se on selvää. Jannesta kuulemme vielä!” totesi Matti

Turnaus iskettiin 5.-6.2.2011 Tampereella, matkalla mukana oli Setti Heikkinen, Joni Kyllönen, Janne Eskelinen ja Matti Haapamäki sekä myös avustajana Jyrki Eskelinen.

Yksi vastaus artikkeliin “Heikkinen iski Kultaa!”

  1. tarmo sanoo:

    Hyvä juttu!

    Onnittelut Setille menestyksetä! Hienoa kuulla nyrkkeilijöidemme edesottamuksista!

Uutisia