Kynttiläturnaus 7.1.2012

Vuoden 2012 Kynttiläturnaus pelattiin 28:n pelaajan voimin Soidinsuon koululla lauantaina 7. päivä tammikuuta. Osallistujia oli siis todella mukavasti ja mukana oli myös uutta sukupolvea sillä Kuohun B-tyttöjoukkueesta turnaukseen tuli peräti viisi tyttöä. Hienoa!

Pelaajista muodostettiin arpomalla neljä joukkuetta. Ja arvonta onnistuikin tänä vuonna erityisen hyvin, sillä kaikki alkusarjan pelit päättyivät erien perusteella tasapeliin 1-1. Loppu- ja pronssiotteluparit täytyikin siten ratkaista laskemalla jokaisen joukkeen tehtyjen ja päästettyjen pisteiden erotus. Laskutoimituksen ja parin varmistus laskun jälkeen selvisi että pronssiottelupari on Sampo-Loimu ja loppuottelussa kohtaavat Kiisto ja Riento.

Pronssipeli oli ainoa ottelu joka päättyi 2-0 ja sen kuittasi nimiinsä kivikova Sammon joukkue (alla).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eränumeroista huolimatta Loimu (yllä) tarjosi hyvän vastuksen ja huippusuorituksia nähtiin puolin ja toisin. Erät ja pronssia kuitenkin Sammolle 25-19 ja 25-21.

Loppuottelussa, Kiisto-Riento, pelattiin kaksi erää ja erävoittojen ollessa tasan piste-ero ratkaisi voiton. Ensimmäisessä erässä jatkettiin tuttua tasaista vääntöä pisteistä ja erän kuittasi nimiinsä vasta jatkopallojen jälkeen Kiiston joukkue (alla).

 

 

 

 

 

Toiseen erään tulikin sitten sisuuntunut ja armoton Riento joka otti erävoiton suvereenin esityksen jälkeen. Turnausvoitto siis Riennon joukkueelle ja hopeaa Kiistolle numeroin 29-27 ja 13-25.

 

 

 

 

Voittoisassa Riennossa pelasivat: Suvi Karhu, Juha Haverinen, Simo Puuronen, Risto Höglund, Anneli Heikkinen, Jorma Piirainen ja Esa Moilanen (ei kuvassa).

Kommentit on suljettu.

Uutisia