Kynttiläturnaus 2012/2013

Jälleen on vuosi vierähtänyt ja perinteinen Kynttiläturnaus pelattiin Soidinsuon koulun liikuntasalissa. Yhteensä 32 innokasta lentopalloharrastajaa oli kokoontunut sulattelemaan Joulun aikana hankittuja lisäsenttejä vartaloistaan.

Joukkueet saivat tänä vuonna uudet leikkimieliset nimet ja olipahan pelaajilla mahdollisuus arvuutella uusien nimiensä merkityksiä, jotka olivat murteista pohjalaista perua. Tieto ei loistanut vastauksissa ja niinpä fortuna toimi ratkaisija arvonnassa, jossa oli tarjolla kolme uutta Antti Matikaisen CD-levyä.

Tällä kertaa onni suosi paikallaolijoista Jussi Haapalaa, Virpi Kovalaista ja Aaro Mertasta. Onnea!

Kymmenen ottelua päivän aikana ja iloinen liikunnallinen yhdessäolo kruunasi päivän. Kaikki saivat varmasti riittävästi liikuntaa turnauksen aikana. Ottelujen taso vaihteli päivän mittaan ja ihan sellaista todella tiukkaa vääntöä ei tällä kertaa onnistuttu luomaan, vaikka tasaisia otteluita mahtuikin päivään monia.

Voittaneessa joukkueessa pelasivat Anita Valovaara, Anneli Heikkinen, Jussi Haapala, Mohamed Moustafa, Aaro Mertanen ja Tero Kemppainen. Onnea!

 

 

 

 

Tulokset:

  1. Puolijauhooset (yksinkertaiset) 8 voittoerää
  2. Tryykääjät (ryntäilijät) 6 voittoerää
  3. Päässilimääset (ilkikuriset) 3 voittoerää
  4. Trossaajat (kehuskelijat) 2 voittoerää
  5. Rikuseeraajat (kiukuttelijat) 1 voittoerä

Kommentit on suljettu.

Uutisia