E – Pojat Tiikerisarjan lopputurnaus Oulunsalo 23.3.2013

Mukana oli 8 joukkuetta Napa2, Napa4, Kempele2, TäVo, Oulun kisko, OsVa, Ralepa ja Kajaanin Kuohu. Edellinen turnaus Rovaniemellä ratkaisi, että Kuohu pääsi pelaamaan sijoista 1 – 4.
Ensimmäinen peli oli kotijoukkue OsVaa vastaan, jonka Kuohu voitti erin 1-2 (25–17, 24–26, 5–15). Ensimmäisessä erässä mentiin tasapisteissä 15 pisteeseen asti, mutta OsVa käänsi pelin hyvillä syötöillä. Kotijoukkueella oli toisessa erässä 5 ottelupalloa, mutta Kuohun pojilla alkoi hurmos mikä kesti ottelun loppuun asti. OsVa syötti läpi ottelun vahvasti. OsVa sai turnauksessa pronssia.
Toinen peli oli Sodankylän Tähtivolleytä vastaan, jonka Kuohu hävisi 0-2 (26–28, 17–25). Ensimmäinen erä alkoi hyvin ja etumatkaa Kuohulle ehti kertyä 7 pistettä, mutta se ei ihan riittänyt erävoittoon. TäVo voitti lopputurnauksen.
Viimeinen peli oli Kempeleen lentopalloa vastaan Kempele2 – Kuohu 1-2 (25–17, 25–27, 9­–15). Pelin joka erä kamppailtiin melkeinpä rinta rinnan ja erot tulivat aivan erän loppuihin.
Pojilla (Mikke, Ari-Matti, Arttu, Kalle) oli hyvä joukkuehenki, joka kantoi läpi turnauksen, minkä vuoksi kolmieräiset kamppailut käännettiin voitoksi. Kotiinviemisiksi saadut hopeamitalit kruunasi hyvän fiiliksen. Turnauksen tsemppipelaaja oli Ari-Matti. Mukana oli koutsit Kimmo ja Tero.