Leskinen iski voittoon

Kokkolassa 8.12.2013 isketyt Ykspihlajan Reiman järjestämissä nyrkkeily kilpailuissa tuli Kajaanilais menestystä. Kilpailuissa iskivät Kajaanilaiset Mikko Leskinen (Y-81kg) sekä Janne Eskelinen (B-57 kg) Valmentajina Matti Haapamäki ja Seppo Heiskanen.
2013-12-08 14.18.43

Päivän ensimmäisessä ottelussa Kajaanin Kuohua edustava, nuoriso-ohjaaja, Mikko Leskinen iski uransa avaus voiton sarjassa yleinen alle 81kg. Ja vielä kolmannen erän keskeytyksellä. Mikkoa vastaan asettui Jesse Vainio Kuortaneen Kunnosta. Tulos TKO 3 r. merkattiin ottelukirjaan.

Päivän kolmannessa kamppailussa Janne Eskelinen kohtasi Egor Mynkan Wasa Boxing Clubista. Ottelu oli Vaasalaisten pyynnöstä harjoitusottelu, joten sitä ei arvosteltu. Janne hallitsi kehän tapahtumia pitkillä suorillaan ja sarjoillaan. Tulos ratkaisematon.

Päivän viimeisessä ottelussa ensimmäisen ottelun voittaja kohtasi Veli-Pekka Mattilan Kurikan Ryhdistä. Kajaanilainen Mikko Leskinen oli ensimmäisestä ottelusta todella väsynyt, mutta jaksoi taistella loppuun saakka kehässä, toteuttaen sovittua taktiikkaa ja pyrkien hallitsemaan kehän tapahtumia. Mikko teki kovasti töitä kehässä muttei se riittänyt aivan voittoon. Kaveri vei ottelun kokemuksellaan ja sarjoillaan ansaitusti 3-0.

Molemmat Kajaanilaiset esiintyivät edukseen kilpakehässä ja tästä on hyvä jäädä pienelle kilpailutauolle. Kuohulaiset palaavat kehään Tammikuun alussa.