Nuorten ja veteraanien TUL:n penkkipunnerruksen mestaruuskisat, Leppävirta 29.11.2008

TUL:n penkkikisat olivat vuoden 2008 viimeiset kisat ja niihin Kuohulaisia lähti täysi pikkubussilastillinen. Nostajien Topin, Airan ja Tarmon lisäksi kannustus- ja huoltojoukoissa Leppävirralle oli lähdössä Heidi puolisoineen, Airan mies Jouni sekä ensimmäisiä kisoja katsomaan uudet subjuniorit Juho ja Jaakko. Perillä oltiin hyvissä ajoin ja vaakalla käynnin jälkeen päästiin nostoja odottelemaan.

Kisat käytiin kolmessa ryhmässä ja kaikki Kajaanilaiset olivat eri aikaan lavalla. Aira kilpaili ensimmäisessä ryhmässä, Tarmo toisessa ja Topi viimeisessä. Olkapäävaivoista kärsinyt Knutars oli kilpaillut viimeksi toukokuussa, mutta hyvin kuntoutunut urheilija teki kaksi onnistunutta suoritusta. Ensimmäisellä työnnöllä 75kg ja toisella 80kg nostanut Aira valittiin kisojen parhaaksi naisveteraaninostajaksi. Tarmon nostot toisessa ryhmässä sujuivat myös pitkästä aikaa mukavasti ja kolmannella työnnöllä Lähdesmäki ylsi taas tulokseen 160kg. Kolmannessa ryhmässä nostanut Kyllönen onnistui muiden Kuohulaisten tavoin ottamalla kolme onnistunutta nostoa, joista viimeisestä kirjattiin Topille komea tulos 190kg.

Kaikki Tulokset

Kuohulaisilta ei siis Leppävirralla nähty tiukasta tuomarilinjasta huolimatta yhtään epäonnistunutta suoritusta, mikä antaa hyvät eväät ensi vuoden koitoksiin. Muuten kisoissa nähtiin muunmuassa Toni Viklan ja Janne Heittokankaan tällä kertaa hieman vajaaksi jääneet suomenennästysyritykset, paljon 200kg:n ylityksiä ja jopa yksi yli 300 kilon nosto.

Kommentit on suljettu.

Uutisia