Punttipoikien harjoitusleiri, Rovaniemi, 26.4.2008

Kuohun painonnostajat, Antti, Sami ja Juho, lähtivät lauantaina 26.4. kohti Rovaniemeä, jossa Ounasvaaran Atleetti Klubin järjesti viikonlopun kestävän painonnostoleirin. Leiri pidettiin lapin urheiluopistolla jonne osallistui urheilijoita Oulusta, Kurikasta, ja Kajaanista. Leiri-ohjelmaan kuului uintia, punttitreeniä ja erilaisia testejä.

Sunnuntaina leirin päätteeksi oli kisat, jotka menivät kuohulaisilta hyvin. Antti teki kuuden onnistuneen noston putken ja samalla oman ennätyksensä, tempauksessa 49kg, työnnössä 65kg. Yhteistulosennätys parani täten myös 114kg:hen. Juho Sorsa teki ennätyksessä tempauksessa ja yhteistuloksessa. Tempauksessa uusi ennätys kirjataan nyt 80kg. Juho työsi 100 kg ja yhteistulokseksi hän sai 180 kg, mikä on myös ennätys. Samin tulos tempauksessa oli 65kg ja työnnössä 85kg yhteistulos siis 150 kg.

Punttipoikien kevätleiritys jatkuu heti ensi viikonloppuna, kun kööri matkaa Kuhmoon. Kova treenaaminen onkin tuottanut tulosta, kun pojat ovat talven ja kevään mittaan parannelleet ennätyksiään tasaiseen tahtiin lähes aina, kun romuihin ovat päässeet käsiksi!

Kommentit on suljettu.

Uutisia