Veteraanien Voimanoston MM-kisoista Kuohulaismenestystä!

Keskiviikkona 24.9. käydyissä veteraanien voimanoston MM-kisoissa mukana oli kaksi Kuohun urheilijaa, Antero Juntunen ja Toivo Kyllönen.

Antero kisasi sarjassa M60 93kg ja vei jalkakyykyn pronssia tuloksella 210kg ja maastavedon hopeaa tuloksella 232,5kg. Penkiltä kaverit karkasivat jälleen, kun Anteron tulokseksi jäi 110kg. Kuitenkin yhteistulospronssistakin Antsa pääsi yrittämään, mutta 260kg oli jopa Anterolle maasta liian suuri paino vedettäväksi. Loppusijoitus siis neljäs tuloksella 552,5kg.

Topin kisa alkoi 242,5kg:n SE-kyykyllä ja lajihopealla. Penkkikin näytti jo hieman paremmalta ja siinä tulokseksi 130kg. Kuitenkin kilpakavereihin nähden penkki oli edelleen liian heikko kirkkaammista mitaleista taisteluun. Maastavedossa käytiin vielä taistelua pronssista ja hopeasta. Topi vei 225kg:n vetoraudallaan yhteistuloskisan pronssisijan, joka hieman ehkä yllättäenkin toi maastavedon kultaa Kainuuseen! Viimeisellä yritetty 237,5kg olisi tuonut hopeaa, mutta rauta ei totellut. Yhteistulosta kertyi siis 597,5kg ja sillä MM-pronssia kokonaiskisassa!

Kaikki tulokset

Videot Topin ja Anteron kisasta

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia