Peetu Heikkinen Voimanoston MM-kisoihin!

PeetukyykkääKajaanin Kuohun Peetu Heikkinen otti osaa Kankaanpäässä käytyihin voimanoston MM-valintakisoihin, joissa alle 18-vuotiaat sub-juniorinostajat antoivat näyttöjä ensi kesällä järjestettäviä Salon MM-kisoja varten. Rikkonaisesta harjoittelukaudesta huolimatta Peetu oli ennätyskunnossa ja tulosta syntyi sen mukaisesti, vaikka kilpailua ei 93 kiloisten paikasta saapunutkaan paikalle.

Kyykyillä hätyyteltiin 200kg:n rajapyykkiä, mutta mahdollisuus käytännössä vietiin, kun tanko lastattiin väärin ja keskittyminen meni hukkaan. Toki ylimääräinen yritys annettiin, mutta paukut oli jo käytetty. Toisella kyykätty 190kg kohensi kuitenkin omaa ennätystä 15kg:lla! Penkiltä sama meno jatkui ja ennätysparannusta tuli 115kg:n pukkauksella 15kg:a. Peetun parhaassa lajissa, maastavedossa, päästiin yrittämään jopa Suomen Ennätystä, mutta 236kg oli hieman liikaa. Tulokseksi toisella vedetty 230kg kohensi ennätystä kuitenkin 5 kilolla.

Kokonaisuudessaan yhteistulokseksi siis 535kg ja huima 35kg:n ennätysparannus tiukassa paikassa takasivat Peetulle edustusoikeuden subjunnujen ensi kevään EM- ja kesän MM-kisoihin! Todettakoon vielä, että viime vuoden maailmanmestaruuskisoissa kyseisen sarjan mitalisijaan riitti tulos 542,5kg.

Kaikki tulokset

Kommentit on suljettu.

Uutisia