Hopeanyrkki-turnauksesta hopeaa

Kajaanin Kuohun nyrkkeilijät Krista Kovalainen (A-60kg) ja Janne Eskelinen (B-60kg) osallistuivat Kemissä vuosittain järjestettävään kansainväliseen Hopeanyrkki-turnaukseen 15.-16.11.2014. Turnaus oli hienosti järjestetty, kaikki toimi niinkuin piti, jos osallistujien peruutuksia ei lasketa. Järjestäjät ilmoittivat, että jopa puolet ilmoittautuneista jäi pois. Pohjoinen alue oli hyvin edustettuna, etelästäkin saapui jokunen nyrkkelijä, Riihimäki ja Kouvola mainittakoon tässä. Joukkueet Ruotsista ja Venäjältä oli myös paikalla.

Lauantaina 15.11 iskettiin kaksi ottelutilaisuutta. Jannen ottelu oli iltatilaisuuden toiseksi viimeinen  ja vastassaan hänellä jo tutuksi käynyt Aku Kanninen Oulun Tarmosta. Ottelu käytiin C-juniorit 60kg sarjassa. ”Ottelu oli tiukka ja Jannen tekeminen näytti hyvältä, varsinkin ensimmäinen erä. Janne valitteli ottelun jälkeen jalkojaan, mutta hyvän kamppailun hän ottelusta teki silti. Kaverikin on mennyt eteenpäin.” Kertoi valmentaja Matti Haapamäki ottelun kulusta. Kanninen vei ottelun 2-1 ja samalla kultamitalin Ouluun.

Sunnuntaina 16.11 oli Kristan vuoro astella kehään. Hänenkin matsi oli tilaisuuden toiseksi viimeinen ja hänen vastustajansa oli Ella Heikkinen Kuopion Riennosta. Ottelu käytiin B-tytöt 52kg sarjassa. ”Ottelu oli todella tukka. Molemmat nyrkkeilijät kehässä olivat hyviä. Kuopion tyttö hieman kokeneempi, mutta nuorempi. Tytöt antoivat kyllä kaikkensa. Krista hieman väsyi lopussa ja tiukka tappio, tulos olisi voinut olla myös toisin päin.” sanoi valmentaja Haapamäki. Kuopion Ella Heikkinen voitti ottelun 2-1 ja hänet palkittiin samalla turnauksen parhaana tyttönyrkkeilijänä.

Ottelut on ladattu nettiin pohjolansanomien sivuille:

Kristan ottelu

Jannen ottelu

 

Kajaanilaisten tulokset

C60 Aku Kanninen OuTa – Janne Eskelinen KajKu 2-1

B52 Ella Heikkinen KuRi – Krista Kovalainen KajKu 2-1

Kommentit on suljettu.

Uutisia