Seuratoiminnan rikkaus on moninaista

Tarina alkaa aina tuolta viime vuoden Kynttiläturnauksesta, jossa olimme välipäivinä pelailemassa lentopalloa ja sulattelemassa Joulun aikana kertyneitä lisäravinteita. Pelaamassa oli myös Jouni, joka turnauksen jälkeen päätti myyntitykkimme Tarjan kovan painostuksen edessä viimeisillä kolikoillaan ostaa yhden Unelma-arvan. Rahat riittivät juuri ja juuri arpaan, mutta lopputulos oli hyvinkin perinteinen – ei voittoa. Illalla Jouni päätti kuitenkin kirjautua arvan neuvojen mukaisesti netissä siihen isoon 60 000:n ”ei voittoa” -joukkoon, jossa myös muut kohtalotoverit olivat.

Asia unohtui kunnes keväällä sinnikäs soittaja yritti saada Jounia puhelimitse kiinni. Soittajan kysellessä mahdollisesta arvan ostosta, ei Jouni muistanut enää puolen vuoden takaista asiaa, mutta lupasi olla vielä yhteydessä myöhemmin, jos jotain muistuu mieleen. Arveli soittoa pilapuheluksi, kun soittaja oli puhellut jopa merkittävästä palkinnosta.

Illalla soitto läheisille palautti mieleen arvan oston Kynttiläturnauksessa. Pikkuhiljaa oli muodostumassa ihan oikea unelma neiti fortunan säestämänä.

Jouni sai kutsun Helsinkiin valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation toimistolle. Vasta perillä Jounille lopullisesti valkeni mitä tarkoitti tuo merkittävä palkinto. Jouni oli voittanut yhden pääpalkinnoista 20 000€ kultaharkon. Koska Jouni on vieläkin vähän epäuskoinen tapahtuman suhteen laitan tähän loppuun kuvan, joka ei valehtele.

Jounin palkitseminen

Tuhannet onnentoivotukset!

On todella upeata, että tänne meidänkin kylille osuu joskus tälläinen onnenkantamoinen.

Kyllä seuratoiminnan rikkautta voi olla monenlaista.

Kommentit on suljettu.

Uutisia