TUL:n juniorien ja veteraanien voimanoston mestaruuskisat 22.8.-09, Kajaani

Lauantaina 22.8. vienankadun punttisalin uudet laajennetut tilat laitettiin taas tosikäyttöön, kun Kajaanin Kuohu järjesti siellä ensimmäiset voimanostokisat miesmuistiin. Kisaan otti osaa 11 nuorta ja ikinuorta urheilijaa, mukaanlukien Kuohun Juho Pyykkösen. Myös toinen sub-junnu, Jaakko Kemppainen, oli ilmoittautunut, mutta sairastelun takia joutui jättämään kisat väliin. Huomionarvoista osallistujista oli myös se, että vanhimman osanottajan, Napapiirin urheilijoiden Arvo Töllin, ja meidän Juhomme ikäero oli huikeat 60 vuotta.

Kisojen kolme lajia etenivät jouhevasti ja kovia tuloksia tehtiin. Muisto Marjamäki intoutui jopa tekemään suomenennätyksiä, joista kuitenkaan ei tuomarien tasojen vuoksi saatu virallisia. Kuohun Juho Kemppaisen nostot ensimmäisissä virallisissa kisoissaan sujuivat hienosti. Tulokset kyykky 120, penkki 65, maastaveto 150, antavat yhteistuloksen 335kg sarjaan 75kg, mikä antaa 14-vuotiaalle erinomaiset lähtökohdat syksyn ja talven treeneihin.

Jälleen saatiin todeta, että Kajaanissa löytyy loistavat tilat ja hyvä talkooporukka pienten kisojen järjestämiseen. Yksitoista nostajaa suoriutui kolmesta lajista tauot lukuunottaen pariin tuntiin. Kuohulaiset suuntaavat seuraavaksi 10.10. naapuriseuran, Sotkamon Visan järjestämiin voimanostokisoihin.

Kaikki tulokset

Kommentit on suljettu.

Uutisia