Kovalainen iski SM pronssia

Kajaanin Kuohun nyrkkeilijä Krista Kovalainen osallistui Kuortaneella 19-21.2.2016 olleeseen nyrkkeilyn miesten ja naisten Suomen Mestaruus turnaukseen. Kovalaisen sarjassa n-57kg oli 5. nyrkkeilijää. Turnaukseen piti osallistua myös Joona Roth (Y-75kg), mutta tärykalvon repeäminen viimeistelyharjoituksessa esti osallistumisen.

Kovalaisen vastaan asettui Julia Ussik (Helsingin Tarmo) joka oli aikaisemmassa ottelussaan kukistanut Inga Kapasen (JTN) tuomariäänin 3-0.Kovalaisen ja Ussikin välinen ottelu oli vauhdikas ja Ussik hallitsi ottelua Kovalaisen taistellessa vastaan. Ottelussa tuomarit näkivät Ussikin paremmakseen äänin 3-0.

”Krista ei oikein saanut itsestään irti kaikkea sitä, mitä hän osaa, tyttö on kovassa kunnossa mutta ottelukokemusta pitää saada naisten sarjoista enemmän. Tällä tasolla kuitenkin pitäisi aina pystyä parhaimpaansa, vastustaja Julia Ussik valittiin kuitenkin turnauksen parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.” Kertoi valmentaja  Matti Haapamäki. Kovalainen osallistui ensimmäistä kertaa naisten SM turnaukseen.

Kajaanilaisten tulokset:

N57 kg Julia Ussik HeTa – Krista Kovalainen KajKu 3-0

Kommentit on suljettu.

Uutisia