C-poikien 5. turnauskierros Kokkolassa

Tiikerien järjestämä turnaus pelattiin 4.2 lauantaina. Turnauksessa ratkaistiin sijoitukset 18.3 pelattavaan välierävaiheeseen. Välierävaiheen sijoitukset liitto julkaisee myöhemmin ja Kuohu lähtee nälkäisenä tulevaan turnaukseen.

Kokkolassa Kuohu aloitti urakkansa Kempelettä vastaan, josta pojat väänsivät selvän 2-0 voiton. Kajaanilaisten peruspelaaminen oli uomissaan ja Kempeleläisille jäi ottelussa vastaantulijan rooli. Juuso Pöllänen oli rautainen syöttöruudussa, tehden useita 4-5 pisteen syöttöputkia.

Toisen ottelun vastustaja Nurmion Jymy oli sitten astetta kovempi kanto kaskessa. Nurmon vaikea syöttöpeli rikkoi Kajaanilaisten vastaanottopelin, jonka seurauksena passipelin monipuolisuus hävisi. Ensimmäisen erän häviö Jymylle kuitenkin herätti Kuohun pojat. Toisessa ja kolmannessa erässä Kajaanin poikien aloitussyöttö ja vastaanottopeli paranivat ja kaksi erää Kuohun plakkariin. Muutamaan otteeseen myös torjuntapelillä onnistuttiin hankkimaan isoja pisteitä erien lopuissa.

Viimeinen vastustaja Tiikerit tarjosi kotijoukkueena kohtuullisen vastuksen, mutta voitto kirjautui kuitenkin Kuohulle erin 2-0. Kolmen otteluvoiton jälkeen ei turnausvoittajasta ollut epäselvyyttä.

Seuraavaksi joukkue valmistautuu tiukkaan välierävaiheeseen, jonka järjestäjä selvinnee tulevina päivinä. Kokonaisuutena c-pojille siis onnistunut turnausmatka Kokkolaan.