Penkkipunnerruksen Salikisat, Kajaani 6.1.2011

Penkkipunnerruksen veteraanien ja juniorien SM-kisat lähestyvät ja Kajaaniin saapui loppiaisena paljon tulevaisuuden nostajalupauksia tekemään SM-kisoihin vaadittavaa tulosta. Alle 17-vuotiaita nostajia kisoissa oli yhteensä viisi. Myös yksi Kajaanilainen nuori, Adibullah Saifi, aloitti nostouransa näissä loppiaisen kisoissa. Kuohulaisia veteraaninostajia edustivat Aira Knutars ja ensimmäistä kertaa Kuohun väreissä nostanut Suke Huovinen.

SM-tulosrajoja lähdettiin tekemään ja niitähän tehtiin. Kaikki nuoret saivat tuloksen ja siten heidät nähdään myös arvokisoissa 5-6.2. Adib teki toisellaan tulokseksi 65kg. Kolmas nosto 70kg:stä oli kevyt, mutta hylättiin tuomarimerkkien kanssa hätäilyn kanssa. Parempi nyt, kuin SM-kisoissa. Veteraanit onnistuivat myös hienosti. Airalle tulos 77,5kg ja Sukelle 140kg.

Kisojen paras nostaja oli Oulun Power Teamin Janne Haapamäki 192,5kg:n työnnöllään 73kg sarjaan. Kisassa päätettiin parhaan nostajan sijaan palkita paras alle 17-vuotias ja tämä mitali suuntasi Kajaanilaiselle Saifille. Kisassa koitettiin myös uutta KuohuTV:tä, mutta teknisten ongelmien vuoksi ensilähetys siirtynee aikaisintaan seuraaviin Kuohun järjestämiin kisoihin 22.1.

Kaikki tulokset

Kommentit on suljettu.

Uutisia