Lentopallojaosto vuoden toimija 2011!

Kajaanin kaupungin liikunta- ja nuorisoasiainneuvosto palkitsi menestyneitä urheilijoita ja liikuntakultuurin edistäjiä kuluneen 2011 vuoden aikana.

Lentopallojaosto palkittiin vuoden toimijana Kajaanissa!

Lisäksi moni Kuohun urheilija palkittiin tilaisuudessa. Onnittelut myös heille!

Jaoston toiminta on kasvanut koko 2000-luvun. Vain parinkymmenen harrastajan joukko on kasvanut nyt lähes 150 hengen jaostoksi. Toimintaa on viime syksyyn saakka suunnattu lähinnä harrastajapalloilijoille. Viime syksynä toiminta laajeni käsittämään lentopallon juniorivalmennuksen. Parisenkymmentä valmentajaa ja nelisenkymmentä junioria täydentävät nykyisellään toiminnan käsittämään lähes vauvasta vaariin.

Päätavoite on saada lapsia ja nuoria mukaan liikunnallisiin harrastuksiin ja tarjota vaihtoehto sosiaalisessa joukkuelajissa. Monipuolinen harrastaminen nuorena on tärkeää ja toimijoiden haasteena on säilyttää lajin vetovoimaisuus ja junioreitten motivaatio. Valmentajia tuetaan antamalla heille koulutus, jonka pohjalta heidän on helpompi toteuttaa tavoite toiminnassaan. Toiminnan tukena on myös iso harrastajalentopalloilijoiden joukko.

Lajin jatkon kannalta olisi tärkeää saada myös muut kainuulaiset seurat innostumaan junioritoiminnan elvyttämisestä. Sarjatoiminnan kannalta olisi erittäin tärkeä asia, että saataisiin mahdollisimman paljon toimijoita ja joukkueita omalta alueelta mukaan toimintaan tulevaisuudessa. Tilanne on vähintäänkin haasteellinen, mutta oikeilla toimenpiteillä ja ratkaisuilla toivottavasti onnistutaan! Junioreissa on tulevaisuus!

Nykyisellään harrastajille on tarjolla yhteensä 8 harjoitusvuoroa viikossa. Junioreille määrä on tällä hetkellä 7 harjoituskertaa viikossa. Erilaiset turnaukset ympäri Suomen ja aktiivinen koordinoitu talkootoiminta kuuluu myös jaoston toimintaan.

Nöyrä kiitos saamastamme tunnustuksesta, joka kuuluu koko jaostolle! 

Kommentointi on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Joulukuu  2018
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
  31