Koti » Toiminta » Nyrkkeily » Info

 

Nyrkkeilysali sijaitsee pelastuslaitoksen pihapiirissä, osoitteessa opintie 1

 

 

 

 

 

 

Klikkaa kartta suuremmaksi kuvasta.

 

Salivuorolista

 

 

Klikkaa salivuorolista suuremmaksi kuvasta.

 

Kuntonyrkkeily maksaa 100€  per kausi (tammi – toukokuu / syys – joulu) Kuntonyrkkeilemään et tarvitse aluksi muita välineitä kuin sisäliikunta varusteet ja reipasta mieltä. Myöhemmin kaiken muun tarvittavan voit hankkia salilta.

Kuntonyrkkeilijät voivat käydä ensimmäisen kuukauden ajan joko jatkoryhmän tai uusienryhmän harjoituksien lisäksi lauantain kuntonyrkkeilyssä joka on tarkoitettu naisille ja miehille. Kuukauden jälkeen voi käydä jatkoryhmän  ja uusienryhmän treeneissä ja lauantain sekaryhmässä eli kolme kertaa viikossa.

Nyrkkeilyn alkeiskurssi  maksaa 100€ ja se on 5kk mittainen (tammi – toukokuu / syys – joulu), jonka jälkeen alkeiskurssilaiset siirtyvät harjoittelemaan  alkeiskurssin jatko-ryhmään ja sitäkautta kilparyhmään. Hintaan sisältyy mm. opetus, T-paita ja diplomi. Alkeiskurssi on suunnattu alle 10-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksia on kaksi viikossa eli uusille maanantai ja keskiviikko ja jatkoryhmälle tiistai ja torstai.

Kaikki maksut suoritetaan tilisiirtona Kuohun tilille (valmentaja antaa pankkisiirron). Olethan valmis esittämään kuitin todistuksena suoritetusta maksusta.

Kajaanin Kuohu suosittaa kaikkia nyrkkeilijöitä hankkimaan itselleen omat käsisiteet, hanskat ja tossut. Lisäksi kilpanyrkkeilijöitä suositellaan hankkimaan oman alasuojan, kypärän sekä hammassuojat.

Kaikki tämä vain teidän oman turvallisuuden ja henkilökohtaisen hygienian takia. Kausimaksuihin tai jäsenmaksuun ei kuulu vakuutusta. Lisätietoja vakuuttamisesta nyrkkeilyn varalta löydät linkit osiosta, kohdasta lisenssien hankinta.

 

 

Tiedustelut:

Jarmo Eskelinen

044-522 4230

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Joulukuu  2017
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31