Kamppailujen Areena 2015, Voimanosto

Kamppailujen areenan yhteydessä oli alunperin tarkoitus järjestää kolmas voimanoston maakuntaottelu Kajaanin Kuohun ja Sotkamon Visan välillä. Sotkamolaiset kuitenkin ilmoittivat, että heiltä ei nostajia tällä hetkellä ole riittävästi joukkueen kasaamiseen, ja koska kisa oli jo liiton kisakalenteriin ilmoitettu, päätettiin se kuitenkin järjestää näytösluontoisena, mutta virallisena kisana. Mukaan ilmottautui 7 nostajaa, joista kolme isäntäseuran edustajia.

Heidi Heikkinen onnistui kisan kahdesta naisnostajasta paremmin ja tulokseksi ennätykset kyykyssä ja yhteistuloksessa ja ennätystä sivuavat tulokset penkissä ja maastavedossa. Toisena naisnostajana kisasi Kajaaniin muuttanut, mutta Varpaisjärven Virettä edustava Anni Ruotsalainen, jolle tällä kertaa riitti joulukuussa järjestettäviin SM-kisojen tulosrajan rikkominen.

Jarinveto

Jari Saario vastasi kisan kovimmista raudoista!

Kuohun avoimen luokan miesnostajat ottivat visalaisten puuttuessa jäsentenväliset. Tarmo Lähdesmäki vei kyykyissä osavoiton 10 kilon turvin, mutta Samuli Kokkarinen vei penkin 22,5 kilolla ja maastavedon 20 kilolla ja näin kaupungin herruus säilyi Samulilla. Kuohun miehet varjoonsa jätti kisan kovin nostaja, Juankosken Punnerruksen Jari Saario, joka huudatti torille runsain määrin kertynyttä yleisöä varsinkin kisan päättäneellä avoimen luokan Suomen ennätysvedollaan 336kg. Ennätyskunnossa oli myös Pyhäjoen Pauhun Veli Nevala, joka nuiji nimiinsä kyykyn, maastavedon ja yhteistuloksen Suomen ennätykset yli 60 vuotiaiden veteraanien sarjaan.

Kamppailujen areena toimi jälleen tapahtumana hienosti ja ohikulkevat ihmiset jäivät katselemaan reipashenkistä tapahtumaa. Oman mausteensa toi samaan aikaan järjestetty frisbeegolf- tapahtuma, jonka tiimoilta väkeä oli paljon liikkeellä.

Kuvagalleria

Kaikki tulokset

Kommentointi on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Marraskuu  2018
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30