Kainuun aluesarjan avaus Kuohun miehillä 27.10.2007

Aluesarjan avaus miesten sarjassa toteutettiin Kajaanihallilla 27.10.2007. Kuohulla oli ensimmäisenä vastuksena Edustuksen joukkue. Peli alkoi Kuohulta vahvassa kipsissä ja virheitä tehtiin surutta. Toisessa erässä alkoi peli vapautua ja pystyimme antamaan jo tasapäisen vastuksen. Samoin kolmannen erän peli oli kohtuullista, mutta kuitenkin täytyy todeta, että vielä vastus oli meille liian kova ja tappio oli ainut mitä voimme vastaanottaa.

Toisessa pelissä vastassamme oli RiPy ja nyt pelimme alkoikin aivan toisella tasolla. Ensimmäisessä pelissä ollut kipsi oli sulanut. Aloituksen noston epäonnistuttua toisen erän alku oli kuitenkin katastrofaalinen Kuohun osalta. Hyvää erässä oli se, että vaikka annoimme liian paljon etumatkaa vastustajalle alussa, pystyimme vielä punnertamaan erän lopussa rinnalle, mutta se tärkein, erävoitto, jäi kuitenkin saavuttamatta. Kolmannessa erässä palasimme taas ensimmäisen erän tasolle ja niinpä voitto toisesta ottelusta oli tosiasia.

Kokonaisuudessaan kohtuullinen aloitus ja hyvän päivän osuessa kohdalle olemme varmasti ihan tasavertainen joukkue tulipa vastaan ketä tahansa.

Kommentit on suljettu.

Uutisia