Kainuun aluesarjan peli Kuohun miehillä 11.11.2007

Aluesarjan toinen turnaus miesten sarjassa toteutettiin Suomussalmen urheiluhallilla 11.11.2007. Kuohulla oli ensimmäisenä vastuksena Heinisuon Nousu. Peli alkoi nytkin Kuohulta vahvassa kipsissä. Toisin kuin ensimmäisessä turnauksessa syöttö- ja nostopeli sujui kohtuullisen hyvästi, mutta nyt akilleen kantapääksi koitui hyökkäysten päättäminen. Vastustajan hyvä torjuntapelikin kyllä omalta osaltaan onnistui hyvin. Pelin edetessä pääsimme yhä paremmin mukaan peliin, mutta emme pystyneet antamaan vastustajille riittävän kovaa vastusta ja niinpä tappio oli selvä.

Toisessa pelissä vastassamme oli PerPo ja ensimmäisessä pelissä alkanut noususuhdanne jatkui ja erävoitto oli tosiasia. Toisessa erässä tuli ilmeisesti taas hyvänolon tunne, jolloin aktiivinen ote peliin herpaantui. Pystyimme kuitenkin pienen notkahduksen jälkeen nousemaan erävoittoon. Viimeinen erä olikin sitten vain pelailua, koska näytti siltä, että vastustajakin oli jo luovuttanut. Puhdas voitto vastustajasta on aina hyvä lopputulos.

Hyvää viikonlopussa oli se, että pystyimme eliminoimaan edellisessä turnauksessa tehdyt virheet. Toisaalta nyt emme pystyneet päättämään hyökkäyksiä yhtä vahvasti kuin viimeksi. Mielestäni nyt tilanne on kuitenkin parempi sillä syöttö- ja nostopelin onnistuminen on tärkeämpää kuin hetkittäinen epävarmuus hyökkäyspäässä. Loppupäätelmänä voi pitää, että tästä on hyvä jatkaa kunhan saamme lisää kokemusta.

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Elokuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31