Kainuun aluesarjan peli Kuohun miehillä 18.11.2007

Aluesarjan kolmas turnaus miesten sarjassa toteutettiin Kuhmossa Kontion koululla 18.11.2007. Kuohulla oli ensimmäisenä vastuksena kotijoukkue Kuhmon Kiva. Peli oli heti alusta alkaen kahden tasaväkisen joukkueen taistelua. Kotijoukkue oli kuitenkin sen verran vahvempi, että erävoitto oli ansaittu. Pikkuhiljaa ote alkoi siirtyä Kuohun puolelle ja niinpä toinen erä kirjattiin Kuohulle. Tiukka vääntö jatkui myös kolmannessa erässä ja loppuhuipennus oli tahtojen taistelua, jonka Kuohu lopulta voitti.

Toisessa pelissä vastassamme oli RiPy 2007. Liekö pojat lähteneet vähän väärällä asenteella peliin, koska vastus oli huomattavasti kesympi mitä ennakkoon odotimme. Lentopallo on kuitenkin sellainen laji, että ennakkoon pelejä on turhaan pelata ja päivän fiilis on kuitenkin ratkaisevassa osassa lopullista tulosta tehtäessä. Puhdas voitto oli tietenkin mieluinen vastaanotettava.

Viikonloppu osoitti, että nuori joukkueemme parantaa koko ajan suorituksiaan. Rehellisesti voi sanoa, että pelimme oli parasta teknisesti ja taktisesti tähän mennessä aluesarjassa. Kyseessä oli tärkeät pelit ja pystyimme voittamaan ne molemmat. Hyvä joukkue !!!

Kommentit on suljettu.

Uutisia