Kainuun aluesarjan peli Kuohun miehillä 13.01.2008

Kuohun ensimmäinen aluesarjan turnaus kevätkaudella miesten sarjassa toteutettiin Kajaanin liikuntahallilla 13.01.2008 Kuohun toimiessa turnauksen isäntänä. Ensimmäisessä ottelussa oli Kuohun vastustajana RiPy 2007.Ottelun tärkeys näkyi kummankin joukkueen otteissa. Kumpikin joukkue teki virheitä vähän joka osa-alueella, mutta tiukan väännön jälkeen oli Kuohu hitusen parempi voittaen erän itselleen. Toinen erä oli samanlaista vääntöä ja nyt puolestaan RiPy 2007 otti ratkaisevat pisteet ja vei samalla toisen erän haltuunsa. Ratkaisevassa kolmannessa erässä emme pystyneet antamaan vastustajille riittävän kovaa vastusta ja niinpä tappio oli selvä.

Toisessa pelissä vastakkain asettuivat RiPy 2007 ja Kuhmon Kiva. Ottelu oli lähes ensimmäisen ottelun toisinto, mutta nyt niin, että Kuhmo oli hitusen parempi vieden 2-1 ottelun nimiinsä.

Kolmas ottelu, Kuohu – Kuhmon Kiva, jatkoi samaa tiukkaa linjaa kuin edellisetkin. Taas osat vaihtuivat ja nyt oli Kuohun vuoro olla voittajien puolella. 2-1 voitto tarkoitti sitä, että pelit menivät tasaisesti ristiin ja kaikille oli tuloksena samanlainen voitto ja tappio. Varsin tasainen ja tiukka turnaus.

Hyvää viikonlopussa oli se, että pystyimme pari kertaa tiukassa paikassa nousemaan ratkaisupallojen voittajiksi ja samalla erävoittoihin. Nostopeli onnistui mielestäni todella hyvin lukuunottamatta muutamaa pientä notkahdusta. Syöttöpelistäkin voi antaa kohtuullisen arvosanan. Heikoimpana lenkkinä pitäisin hyökkäysten päättämistä, johon kaipaisin lisää kovuutta ja päättäväisyyttä. Kovaa, rentoa lyöntiä vaikka vähän riskillä.

Nämä kolme joukkuetta ovat niin tasaväkisiä, että viikonloppua voi pitää näille joukkueille vähintään torjuntavoittoina. Oli vain muutamasta pisteestä kiinni etteikö mikä tahansa joukkue olisi voittanut viikonlopun puhtaasti 3-0, mutta nyt näin.

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Heinäkuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31