Kainuun aluesarjan peli Kuohun miehillä 23.02.2008

Aluesarjan runkosarjan päätösottelu pelattiin Ammattioppilaitoksen salissa. Panokset olivat kovat ja tavoite, saada riittävän paljon pisteitä varmistamaan loppusarjapaikka näkyi miesten päättäväisiltä kasvoilta. Vastassamme oli ennakkoon vahvempi Edustuksen joukkue ja tasaväkinen RiPy:n joukkue. Ottelu Edustusta vastaan alkoi tasaisessa väännössä, kuitenkin Edustuksen ollessa koko ajan askeleen edellä. Ensimmäinen erä kirjattiin Edustukselle pienimmällä mahdollisella erolla. Toisessa erässä tapahtui taas paha notkahdus nostopelin epäonnistuttua. Edustuksen kaltaiselle joukkueelle tälläisten virheiden antaminen on anteeksiantamatonta ja niinpä erä Edustukselle. Kolmannessa erässä pystyimme kuitenkin kasaamaan itsemme ja vaikka tavoite oli jo menetetty pystyimme siitä huolimatta nousemaan erävoittoon !

Toisessa ottelussa päästiin melkein tavoitteeseen, mutta tiukka toisen erän taistelu hävittiin jälleen vain pienimällä mahdollisella piste-erolla. Täytyy kuitenkin muistaa, että nämäkin kuuluvat sarjaan ja jos koko sarjaa katsoo taaksepäin on puntit näiltä osin aika lailla tasan. Tiukkoja erävoittoja ja tappioita löytyy yhtä paljon. 2 – 1 voitto viimeisessä ottelussa oli kuitenkin laiha lohtu kun tavoitteeseen ei ihan päästy, mutta lähellä se oli…

Kaikkiaan 24 pistettä kovatasoisessa aluesarjan runkosarjassa ensimmäisenä vuotena on mielestäni hyvä suoritus. Tänä vuonna keskityimme lähinnä oman pelin analysointeihin ja vastustajan taktinen seuraaminen ja heikkojen kohtien hyväksikäyttö jäi vielä lapsen osaan. Saimme rutkasti kokemusta ja aika näyttää miten hyvin pystymme sen tulevaisuudessa hyödyntämään.

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Heinäkuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31