Kainuun aluesarjan loppuottelu Kuohun naisilla 29.03.2008

Naisten aluesarjan loppuottelu pelattiin Kajaanihallilla 29.03.2008. Alun pitäen ottelusta povattiin erittäin tasaista ja tiukkaa vääntöä kahden tasaväkisen joukkueen välillä. Ennakkoon pidettiin SV-teamin joukkuetta hienoisena ennakkosuosikkina, sillä jos edellisiä kohtaamisia ottaa huomioon on heidän joukkueensa ollut monta kertaa hitusen edellä.

Tällä kertaa kuitenkin kentälle asteli varmantuntuinen ja päättäväinen Kuohun naisjoukkue, joka ei todellakaan pelannut mitään huippulentopalloa, mutta joukkue oli tasaisen varma joka osa-alueella. Varmuus teknisesti, taktisesti, psyykkisesti ja fyysisesti oli vastustajalle myrkkyä ja se ei saanut peliään käyntiin ollenkaan.

Ottelu oli oiva esimerkki siitä, että usein luullaan lentopallon olevan vain hyvää teknistä ja fyysistä suorittamista. Tietenkin nuo osa-alueet pitää olla kunnossa jos aiotaan menestyä, mutta paljon tärkeämpää on tasapainoinen kokonaissuoritus, jolloin myös halu voittaa kasvaa jokaisen pelaajan mielessä. Usko omaan peliin ja kurinalainen roolipelaaminen kasvattaa koko joukkueen vastuuntuntoa ja se on se voima, joka kantaa huonoinakin päivinä.

Kaikkiaan hieno kausi naisilta ja ennen kaikkea loistava lopputulos! Monen vuoden pitkäjänteinen työ on saanut arvoisensa palkinnon. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia seikkailuja ja uusia haasteita.

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Heinäkuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31