Miesten aluesarjat kausilla 2008-2011

Aluesarjan pelit miesten aluesarjassa eivät ole kyseisillä kausilla menneet ihan toiveitten mukaan. Kaudella 2008-2009 osasyynä huonoon menestykseen oli neljän avainpelaajan menettäminen verrattuna edelliseen kauteen. Kuitenkin saavuttamamme kuudes sija on se mihin on tyytyminen.

Kausi 2009-2010 oli vähän edellisen kauden toisinto. Paljon mahtuu hyviäkin hetkiä ja onnistuneita suorituksia, mutta liian ailahteleva pelitaso on varmasti se syy minkä vuoksi ratkaisevissa otteluissa ei riittävää menestystä saavutettu ja lopputulos jäi tämän vuoksi vaisuksi.

Kausi 2010-2011 alkoi lupaavasti ja siirryttäessä kevätkaudelle olimme vielä kolmansia sarjassa. Yksi joukkue oli yli muita, mutta sen jälkeen oli erittäin tiukka kolmen joukkueen tasaväkinen porukka, johon Kuohukin kuului.

Syyskaudella kerran kävi niin, että iso osa porukasta sairastui ja jouduimme siirtämään ottelut tulevaisuuteen. Mielestäni tässä tilanteessa toimittiin aivan oikein, sairaana ei pidä kenenkään pelata.

Sarjaohjelmat lyödään lukkoon jo syksyllä ja kyseisten peliviikonloppujen ajat on kaikkien pelaajien nähtävillä Kainuun lentiksen sivuilla. Yhdyshenkilö sopii muitten joukkueitten kanssa toteutuksen, mutta sarjaan sitoutuminen kuuluu jokaiselle pelaajalle. Perusteltu syy oikeuttaa olemaan poissa otteluista, mutta jos poissaolojen seurauksena on luovutus ratkaisuotteluista, on mielestäni tilanne erittäin surullinen…

Kommentit on suljettu.

Uutisia