Kainuun aluesarjan loppuottelussa hopeaa Kuohun naisille!

Naisten aluesarjan loppuottelu pelattiin Kajaanihallilla 19.03.2011. Ensimmäisen erän alkuhaparointien jälkeen näytti siltä, että hyvä rento peli-ilme avautui ja usko omaan tekemiseen kantoi hyviin suorituksiin. Ensimmäinen erä kirjattiin Kuohulle ja kaikki näytti hyvältä. Toisessa erässä kuitenkin kentälle asteli määrätietoinen Sotkamon joukkue ja oman joukkueen itsetunto alkoi rakoilla ja sitä kautta virheiden määrän kasvaessa, ote siirtyi vastustajalle.

Sama tilanne jatkui myös kolmannessa erässä. Omalla joukkueella oli käsijarru koko ajan päällä ja rento suorittaminen puuttui kokonaan. Samalla vastustaja sai eliksiiriä omalle itsetunnolleen ja ote säilyi edelleen heillä.

Neljäs erä olikin sitten tahtojen taistelua ja vaikka Kuohun peli ei vieläkään ollut vapautunutta, pystyttiin siitä huolimatta kovalla rutiinilla kääntämään erävoitto itselle. Jälleen oltiin lähtötilanteessa ja trillerin loppunäytös oli edessä.

Viimeinen ja ratkaiseva erä ei vain vieläkään vapauttanut Kuohun peliä; vastustaja oli hitusen edellä koko ajan. Kokonaisuudessaan täytyy sanoa, että vastustaja pelasi hyvän kenttäpuolustuksen ja samoin hyökkäysten päättäminen heillä oli laadukkaampaa kuin meillä. Parempi joukkue voitti ja tällä kertaa se oli Sotkamon joukkue. Onnittelut heille! Oman joukkueen osalta ei tarvitse päitten painua alas, vaan päinvastoin. Tiukan sarjan jälkeen saavutettu hopea on myös hieno suoritus. Onnea!


Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Heinäkuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31