Kuohun naiset menestyivät lentopallon syysturnauksessa Kuopiossa

Yhteensä 78 joukkuetta kokoontui viikonloppuna ratkomaan paremmuuttaan perinteisessä syysturnauksessa Kuopiossa. Puijo Volleyn järjestämä kaksipäiväinen turnaus tarjosi hyvät puitteet turnauksen toteuttamiseen.

Naisten sarjassa oli yhteensä 23 joukkuetta ja joukkueemme eteni voitosta voittoon turnauksen edetessä. Ainoastaan viimeinen vastustaja osoittautui paremmaksi. Toki turnausväsymys ja harmillinen avainpelaajan loukkaantuminen viimeisen ottelun ratkaisuhetkillä ei voi olla vaikuttamatta joukkueen lopputulokseen. Lopputulemana kuitenkin saatu toinen sija turnauksessa on todella hyvä! Hienoa naiset.

Muista kainuulaisjoukkueista menestyi myös SW-team, joka sijoittui hienosti neljänneksi.

Miesten sarjassa oli yhteensä 18 joukkuetta ja sijoituimme sarjassa seitsemänneksi. Suorituksena vähintäänkin kohtuullinen ja etenkin ensimmäisen päivän ottelut olivat todella hyviä. Toisen päivän yhden pelin notkahdus laskee kokonaistavoitetta, mutta näinhän se on, että pallo pyöreä ja aina ei onnistu.

Muista kainuulaisjoukkueista sijoittui Heinisuon Nousu yhdenneksitoista.