Lentopallon Jouluturnaus 2012

Oli hienoa nähdä, etenkin nuorten uusien pelaajien esiinmarssi järjestämässämme Jouluturnauksessa. Ilmoittauneitten joukkueitten suuri määrä osoitti, että tilausta tämäntyyppiselle turnaukselle on myös jatkossakin.

Myös miesten puolella uusien joukkueiden mukaantulo loi piristävän ruiskeen kainuulaiseen lentopalloelämään. Sonkajärven ja Vieremän joukkueet antoivat ajoittain todella tiukan vastuksen miesten sarjaan. Sarjan voittoon ei rahkeet vielä riittäneet, vaan Perukan pojilla oli tällä kertaa pelien valtikka kädessään. Onnea!

Haluan antaa ison kiitoksen turnauksen päävastuussa olevalle Reijo Höijerille, joka oli suuressa roolissa turnauksen läpiviemisen suhteen. On hienoa, että tälläisiä aktiivisia toimijoita löytyy vielä tänä päivänä, kun toteuttajien joukko tahtoo olla katoavaa kansanperinnettä.

Saimme kriittistä palautetta naisten sarjan epätasaisuudesta ja siitä vastuun kannan minä. Kiitoksia saamastamme palautteesta. Silloin kun samassa sarjassa on useampi tasoltaan eritasoinen joukkue on tasaisen lopputuloksen saaminen alku-ja loppusarjassa lähes mahdotonta. Järjestäjänkin tavoite on luoda tasaiset ottelut läpi turnauksen, mutta aina siinä ei siitä huolimatta onnistuta. Epätasaisuudesta huolimatta Puolangan Ryhti pelasi koko päivän hyviä pelejä ja oli varmasti voittonsa ansainnut!

Tulevaisuutta pyrimme parantamaan luomalla turnauksia, joissa naisille ja B-junioreille tehdään tarpeen vaatiessa omat sarjansa. Tällä tavoin toimien toivottavasti pystyisimme luomaan tasaiset ottelut myös naisten sarjaan koko turnauksen ajaksi!

Kajaanin Kuohun lentopallojaoston puheenjohtaja Jaakko Saarinen

Tulokset:

Naiset:

  1. Puolangan Ryhti
  2. SW-team
  3. Kuohu naiset
  4. Kuhmo B-juniorit
  5. Helmet
  6. Kuohu B1-juniorit
  7. SuPs
  8. Kuohu B2-juniorit

Miehet:

  1. Perpo
  2. Heinisuon Nousu
  3. Vaala
  4. Kuohu
  5. Rutakon Pallo
  6. Vansu Vieremä
  7. Testicles

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia