E-junioreille menestystä lentopallon Tiikerisarjojen aloituksessa

Kuohun E-juniorityttöryhmä aloitti kevään Tiikerisarjan voitokkaasti Kiimingissä pelatussa ensimmäisessä turnauksessa. Heli Holapan johdolla toiminut ryhmä voitti kaikki kolme otteluaan. Vastassa olivat kaksi  joukkuetta Rovaniemeltä ja kotijoukkue Kiimingistä.

Voitot vielä tässä ikäryhmässä eivät ole missään nimessä tärkein asia, mutta mukavaahan se on, että joukkue saa menestystä ja tätä kautta myös motivaatio aktiiviseen harjoitteluun kasvaa. Ainakin se antaa valmentajille osviittaa siitä, että ollaan oikealla tiellä myös valmennuksen suhteen.

Myös Kuohun E-junioripoikaryhmä onnistui hyvin Sodankylässä vastaavassa turnauksessa samaan aikaan. Tiukat pelit antoivat uskoa siihen, että joukkueemme pystyy antamaan riitävän vastuksen muille joukkueille. Vastustajina oli kaksi joukkuetta Rovaniemeltä ja kotijoukkue Sodankylästä. Valmentajat ovat tehneet hyvää työtä. Kiitos siitä heille!

Sarja jatkuu poikien osalta 2.2.2013 kotiottelulla KAO:n liikuntasalissa. Tytöillä on samaan aikaan turnaus Rovaniemellä. Tyttöjen osalta seuraava kotiottelu on 16.02.2013 myös KAO:n liikuntasalissa.

B-juniorityttöjen kotiturnaus on 09.02.2013 samassa paikassa. Tervetuloa seuraamaan nuortemme otteita urheilijapolun alkutaipaleella!

Kommentit on suljettu.

Uutisia