Kostamuksesta hopeaa!

2013-05-05 KostamusVenäjän Kostamuksessa 3-5.5.2013 isketyssä 30 vuotis-nyrkkeily turnausessa  oli mukana 3 Suomalaisnyrkkeilijää, kaksti Kajaanista ja yksi Tampereelta. Turnauksessa oli yhteensä 89 nyrkkeilijää kolmesta eri maasta.

Kajaanilaisista oli mukana matkanjohtaja Seppo Heiskanen, nyrkkeilijät Joni Kyllönen ja Setti Heikkinen sekä valmentajana Matti Haapamäki. Tampereelta veteraani valmentaja Veijo Hiltunen ja nyrkkeilijä Antti Niemi.

Turnaus alkoi hieman epäonnisesti koska ensimmäisenä punnitusaamuna Joni Kyllönen oli sairastunut ja lääkäri ei antanut lupaa otella. Muut nyrkkeilijät painoivat 56kg Setti A-junioreissa ja Antti C-junioreissa.

Perjantaina Suomalaisilla ei ollut otteluita. Lauantaina 4.5.2013 pääsi molemmat suomalaiset kehään ensin Antti Niemi (TaNy) vastassaan Dima Kravsov Kostamuksesta, ottelu oli suoraan finaali ottelu. Ottelu oli tiukka ja tasainen, mutta venäläinen löi enemmän ja iski näin voiton tuomari pistein 2-1. Setti Heikkisen vastakkaiseen kulmaan asteli Murat Magomedov Novgorodista. Heikkinen aloitti hieman passiivisesti mutta sai dieselinsä käyntiin ottelun edetessä ja iski 3-0 voiton venäläisestä.

 

Sunnuntaina oli enää yksi suomalaisottelu ja siinä oli Setti Heikkinen sekä Kostamuksen oma poika Ilja Prokopsik. Ottelu oli todella tasainen molempien miesten ottaessa mittaa toisistaan oikein toden teolla. Kolmannen erän rynnistys toi voiton kokeneelle Prokopsikille tuomariäänin 2-1. ”Tuomarit tulivat ottelun jälkeen kehumaan Settiä ja valitteli viimeisen erän hiipumista koska heidän papereissaan Setti hävisi vain yhdellä pisteellä!” Sanoo valmentaja Haapamäki.

 

Suomalaisten tulokset:

Lauantai 4.5.2013

Dima Kravsov (RUS) – Antti Niemi (TaNy) 2-1

Setti Heikkinen (KajKu) – Murat Magomedov (RUS) 3-0

Sunnuntai 5.5.2013

Ilja Prokopsik (RUS) – Setti Heikkinen (KajKu) 2-1

 

Kuohun kilpanyrkkeilijät jäävät nyt ansaitulle tauolle ja palaavat salille kesäkuun alussa.

Kommentit on suljettu.

Uutisia