Kuohulaiset iskivät voittoon!

2014-02-01 16.19.41Raahessa 1.2.2014 isketyissä  nyrkkeilykilpailuissa oli yhteensä 20 nyrkkeilyottelua joista kahdessa oli mukana myös Kuohulaisia. Kilpailuissa Kuohua edustivat Janne Eskelinen (B-57kg) ja Sallamaari Hannonen (N-54kg), valmentajina matkassa olivat Matti Haapamäki sekä Jyrki Eskelinen.

Sarjassa naiset 54kg oli kolme nyrkkeilijää joista ensimmäisenä toisensa kohtasivat Sanna Juutinen RoRe sekä Mira Hietala KeI. Ottelu päättyi Juutisen voittoon tuomariäänin 2-1 ja hän ansaitsi paikan finaalissa.
Ensimmäisenä Kuohulaisista kehässä oli Sallamaari Hannonen, joka iski erittäin vakuuttavan paluuottelun pitkän tauon jälkeen. Hannonen hallitsi ottelua alkuiskuista alkaen ja nyrkkeili itselleen keskeytysvoiton, avustajan luovuttaessa ennen kolmannen erän alkua. Tuloksena TKO voitto kolmannessa erässä. Hannonen valittiin kisojen parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.

Toisena Kajaanilaisena kehään asteli salilla itsevarmuutta keränneenä Janne Eskelinen. Vastaansa hänelle asettui Alvari Rantapelkonen Oulun Tarmosta. Janne iski työvoiton toteuttaen omaa taktiikkaansa lyöden vastustajansa tuomariäänin 2-1.

”Molempien nyrkkeilijöiden esitykset olivat hyviä, sekä Janne että Sallamaari iskivät voitot. Sallamaarin paluu kehiin pitkän tauon jälkeen, ja millä tavalla sekä Jannen voitto omia hyviä puolia hyödyntäen kyllä nostattaa hymyn valmentajan suulle. ” Toteaan Matti Haapamäki

Eskelinen ottelee seuraavan kerran 8.-9.2.2014 järjestettävässä TUL-junioreiden mestaruus kilpailuissa Lahdessa. Hannonen iskee seuraavan kerran Petroskoissa, Venäjällä edustaen Suomea 22.2.2014.