Kerran vielä pojat! –tapahtuma 12.4

 

1970-2000-luvulla enemmän tai vähemmän aktiivisesti lentopalloa pelanneet Lassi-Pekka Väisänen ja Ilkka Parviainen järjestävät tapahtuman, johon on kutsuttu vanhat pelikaverit koolle pelailemaan lentopalloa, istumalentopalloa sekä muistelemaan vanhoja. Kutsuttavia oli kaikkiaan n. 150, joista n. 90 saapuu Kajaanin 12.4. Kriteerinä osallistumisella on se, että on pelannut joko Lassi-Pekan tai Ilkan kanssa sarjaotteluita samassa joukkueessa.

Mukaan on ilmoittautunut lukuisa joukko kainuulaisen lentopallon legendoja. Tunnetuimpina useita maita kiertänyt entinen ammattilaispelaaja ja maajoukkueen kapteeni Janne Heikkinen, viime vuonna aktiiviuransa lopettanut, vuosia liigan parhaimpia hakkureihin kuulunut Ismo Moilanen, Beach Volleyn Suomen parhaimpiin pelaajiin tällä hetkellä kuuluva Jyrki Nurminen sekä monia muita, joiden pelilliset huippuhetket ovat vuosien tai vuosikymmenten takaa.

Mahdollisuus pelata istumalentopalloa madaltaa pelaamisen kynnystä myös niiden osalta, joilla on niin sanotusti iskulyönti- ja torjuntahyppykiintiöt täynnä.

Lassi-Pekka ja Ilkka täyttävät tänä vuonna molemmat 50 vuotta, joten tapahtuman ajankohta on senkin vuoksi sopiva.

Tapahtuman tärkeimpänä antina Lassi-Pekka ja Ilkka pitävät kuitenkin kainuulaisen juniorilentopallon tukemista. Tapahtuman tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kajaanin Kuohun junioritoimintaan peli- ja harjoitusvälineiden muodossa.

Varusteiden luovutus, osallistujien kuvaus on lauantaina 12.4.2014 klo 9 Kajaanin Soidinsuon koulun salissa. Turnauksen ottelut alkavat klo 10.

Lisätietoja:

Ilkka Parviainen 0400587844, ilkka.parviainen@itella.com

Lassi-Pekka Väisänen 0405222717, l-p.vaisanen@luukku.com

Kommentit on suljettu.

Uutisia