Pronssia GeeBee-turnauksesta

Sallamaari, varjoaHelsingissä 11.-13.4.2014 isketyssä GeeBee-turnauksessa oli 90 nyrkkeilijää 14. eri maasta. Kajaanin Kuohua oli turnauksessa edustamassa Sallamaari Hannonen, valmentajana Matti Haapamäki sekä kannustusjoukoissa Seppo Heiskanen ja Jarmo Eskelinen.  Arvonnassa kävi ilmi että ensimmäisessä ottelussa vastakkaiseen kulmaan astelee Lisa Whiteside, joka muuten on MM 3. EM 2. ja EU mestari.
Ottelu käytiin 12.4.2014 päivätilaisuudessa otteluna numero 10. Ottelu oli todella tasainen. Sallamaarin flunssa alkoi näkyä 3. erässä hyytymisenä, mutta hän tsemppasi hyvin 4. erään taistellen tosissaan voitosta. 4. erän jälkeen tilanne oli tasan ja tuomarit äänestivät Lisa Whitesiden paremmaksi tuomariäänin 3-0.

”EM-paikka oli tavoitteena tänne lähdettäessä ja se saatiin tällä näytöllä, hieman parempi arpatuuri olisi voinut olla alkuun, mutta kaikkihan nuo tytöt on voitettava, jos meinaa podiumilla olla muiden yläpuolella. Sallamaari oli hieman kipeänä ottelupäivänä ja se näkyi hieman kehässä. Toki on paljon parannettavaa ennen kesäkuun alussa käytäviä EM-kilpailuja. Kyllä tuo tyttö (Lisa Whiteside) ihan voitettavissa on, nyt ei vain ollut meidän päivä. Kausi jatkuu tästä nyt niin, että lähdetään KV. Pyynikkiturnaukseen pääsiäisenä, jonka jälkeen olisi mahdollisuus käydä ottamassa revanssi Lisan kanssa Englannissa ja sen jälkeen lähdemme vapuksi Venäjälle ottelemaan. EM:iin valmitaudutaan tosissan ja huolella.” Kertoo Matti Haapamäki

N51 kg Lisa Whiteside ENG – Sallamaari Hannonen FIN 3-0