Liikunnan riemua F-junnujen tapahtumassa

Muutama viikko takaperin Kajaanin Kuohu sai järjestettäväkseen F-junnujen lentistapahtuman. Se on ensimmäinen Kuohun järjestämä tapahtuma F-junnuissa tänä vuonna. Turnaus on Suomen Lentopalloliiton alainen tapahtuma, joka järjestetään kuukausittain eri paikkakunnilla. Tapahtumaan osallistui yhteensä viitisenkymmentä 7-8-vuotiasta junioria ja 15 eri joukkuetta, jotka pääosin tulevat Oulun seudulta. Tuomareina toimivat Kuohun omat C-tytöt.

Tyttöjen ja poikien joukkueita ei ole eritelty, koska vielä tässä vaiheessa tasoerot eivät ole kovinkaan suuria. Kaksi ensimmäistä kosketusta palloon voivat olla koppeja, jonka jälkeen pallo yritetään saada vastustajalle. Pelit pelataan 15 pisteeseen saakka ja joka pelissä on kaksi erää.

Peleissä tärkeintä ei ole voitto, vaan ennen kaikkea se, että saa onnistuneita kokemuksia sekä ilon hetkiä. Myöskään häviötä ei saa unohtaa. Häviön oppiminen tässä iässä on tärkeä osa kasvamisprosessia, jotta nuoret kehittyisivät ja kasvaisivat tasapainoisesti. Joukkuepelinä lentopallo on loistava keino opetella tulemaan toimeen erilaisten pelaajien ja persoonien kanssa. Hienosti menneistä peleistä jokainen pelaaja sai muistoksi kunniakirjan ja pienen palkinnon mukaansa kotimatkalle.

 

Kajaanin Kuohun F-junnujen joukkue.

Kajaanin Kuohun F-junnujen joukkue.

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Elokuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31