Kuohun lentopallomiehet voitokkaina Oulussa

Kuohun 60-vuotiaat miehet jatkoivat upeita otteitaan maaliskuun alkupuolella pelatussa Valkean kaupungin turnauksessa Oulussa. Viimevuotinen hopea kirkastui kullaksi erinomaisten peliesitysten jälkeen. Kuohun miehet eivät antaneet mitään mahdollisuutta vastustajilleen, vaan voittivat kaikki vastaan tulleet vastustajansa. Miesten voitokkaassa joukkueessa pelasivat Alpo Karppinen, Aimo Karioja, Risto Höglund, Eero Kinnunen, Jorma Piirainen, Raimo Mannberg ja Reijo Höijer.

VKT-oulu 2014

Naisten 40-vuotiaitten sarjassa koettiin jopa vähän yllätyksenä lopputulos, kun kuulutuksista saatiin yllätten kuulla, että he olivatkin sijoittuneet kolmanneksi sarjassaan. Pronssimitalit ojennettiin iloisesti yllättyneen joukkueen pelaajille. Hienoa!

IMG_1514

Joukkueessa pelasivat Pirjo Oikarinen, Anneli Heikkinen, Maija Romppainen, Tarja Sieppi, Arja Väisänen, Anna-Mari Tegelberg ja Katja Viitasaari-Halonen

Myös kovatasoisessa sekasarjassa saavutettu kolmas sija oli todella hyvä lopputulos.

Kuohu oli mukana yhteensä seitsemällä joukkueella tämän vuotisessa turnauksessa ja kokonaispanos oli vähintäänkin hyvä. Niillä joukkueilla, joilla ei vielä tullut menestystä, tuli varmasti ainakin kokemusta roppakaupalla tulevaisuuteen! Toivotaan myös heille parempaa menestystä ensi vuonna.

 

 

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Elokuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31