Lentopallon harrastajavuoroissa muutoksia

Tervehdys

Ensinnäkin tarkennuksena salivuorojen ajankohdat pysyvät ennallaan, ”Ryhmäjakoa” on pyritty muuttamaan paremmin tarvetta vastaavaksi keskiviikkoisen kokouksen perusteella,

Alla vuorot muutoksineen:

Maanantai klo 18:00-20:00 Kajaanihalli kenttä 1 A-junioritytöt =>  Naisten aluesarjajoukkueen vuoro

Maanantai klo 18:00-19:30 Kajaanihalli kenttä 5 miehet/sekavuoro => Miesten aluesarjajoukkueen vuoro

Maanantai klo 18:00-19:30 Kajaanihalli kenttä 6 naiset => Sekavuoro

Tiistai klo 11:30-13:00 Liikuntahalli kenttä(vaihtuva) ikiliikkujat => EI muutoksia

Keskiviikko klo 18:30-20:00 Kajaanihalli kenttä 1 sekavuoro => Sekavuoro, verkko naisten korkeudella

Keskiviikko klo 18:30-20:00 Kajaanihalli kenttä 2 miehet => Sekavuoro, verkko miesten korkeudella

Torstai klo 11:30-13:00 Kajaanihallikenttä(vaihtuva) ikiliikkujat => EI muutoksia

Perjantai klo 18:30-19:45 Kajaanihalli kenttä 2  sekavuoro => Ei muutoksia toistaiseksi

Alla vielä hieman tarkennuksia:

Tärkeimpinä muutoksina parit maanantain vuorot johon on muutettu aluesarjajoukkueille (miehet/naiset) oma harjoitusvuoro. Näille vuoroille myös tervetuloa sparraajat sellaisista harrastajavuorojen pelaajista, jotka haluavat kovempitasoista pelaamista ja muista seuroissa pelaavista Kuohun jäsenistä! (Huom. Leenat ja Nousu, KAO, Team Pertti Määttä jne…!)  Loput jäävät harrastavuorolle. Jaakko Saarinen ja Jorma Piirainen valtuutettiin valvomaan ja toteuttamaan mahdollisimman tasapuoliset joukkueet kyseisellä vuorolla.

Huom! Naisten aluesarjavuorolla saattaa olla ainakin alkukeväästä ruuhkaa koska siellä on rosterissa kymmenisen A-tyttöä (=Aluesarjajoukkueen runko), mutta uskon, että tähän löytyy hyvä malli kun saadaan treenit pyöräytettyä pari kertaa.

Keskiviikon vuorot pelataaan sekavuoroperiaatteella, mutta tasojakoa pyritään ohjaamaan sillä, että toisella kentällä on verkko miesten ja toisella kentällä naisten korkeudella. Tällöin itse kukin löytään varmasti itselleen sopivan vuoron missä pelata. Jaakko Saarinen ja Jorma Piirainen valtuteettiin ohjaamaan joukkuejaoa, mikäli tarvetta ilmenee.

Perjantain vuoron pelaajatilannetta seurataan ja tarpeen vaatiessa muutetaan se aluesarjapelaajien käyttöön, jos tilanne sen vaatii. Jako voisi olla esim naiset parillisina viikkoina ja miehet parittomina viikkoina.

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Heinäkuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31