Lentopallon aluesarja käynnistyi!

Kajaanihallissa tehtiin historiaa lauantaina 20.2.2016 kun Kainuun aluesarja polkaistiin komeasti käyntiin usean vuoden tauon jälkeen Kuohun järjestämällä kevään ensimmäisellä aluesarjaturnauksella. Paikalla oli 6 miesjoukkuetta ja 3 naisjoukkuetta jotka pelasivat Kainuun Lentiksen puheenjohtajan Kimmo Komulaisen laatiman sarjaohjelman mukaisesti.

Ennen turnausta Kimmo Komulainen piti lyhyen avajaispuheen ja kertasi sarjan säännöt joukkueille. Tämän jälkeen saatiin pelit rullamaan. Peleissä nähtiin hienoja yksilö- ja joukkuesuorituksia sekä tasaisia eriä ja pelejä. Turnauksen aikataulu piti mainiosti  ja pelaajilla ja yleisöllä oli  mukavaa, joten tapahtumaa voidaan pitää kaikilla mittareilla onnistuneena. Sokerina pohjalla tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan Lentopalloliiton pohjoisen alueen aluekehittäjä ja kilpailupäällikkö Harri Paadar, jonka pelitaitoja sai myös yleisö ihailla Harrin pelatessa yhden ottelun Kuohun miesten joukkueessa.

Kuohun miesjoukkue otti erän sekä Sotkamon että Vaalan joukkueelta ja A-tytöistä koostunut naisten joukkue otti vastaavasti erän Kuhmon joukkueelta. Kuhmon Kiva  oli odotetun kova miesten sarjassa ja Naisten sarjassa Leenat jyräsi jo totuttuun tapaan.

Aluesarja jatkuu 20.3.2016 Kuhmossa toisella turnauksella, jossa mukaan saadaan myös Kuhmon kivan juniorijoukkue naisten sarjaan. Sarja huipentuu 2.4.2016 Sotkamon lukiolla pelattavassa kolmannessa turnauksessa .

Tulokset ja sarjatilanne:

Miehet:
Kiva-Nousu        3-0
Kuohu-Sotkamo     1-2
Nousu-Solepa      2-1
Kiva-Tervaportti  3-0
Solepa-Sotkamo    0-3
Tervaportti-Kuohu 2-1

Sarjatilanne:
Kiva        6 pist.
Sotkamo     5
Nousu       2
Tervaportti 2
Kuohu       2
Solepa      1

Naiset:
Leenat-Kiva  3-0
Kuohu-Leenat 0-3
Kiva-Kuohu   2-1

Sarjatilanne:
Leenat 6 pst.
Kiva   2
Kuohu  1
Kiva A 0 (ei osallistunut turnaukseen)

Kommentit on suljettu.

Uutisia