C-poikien kausi käyntiin tasonmittauksella

Kempeleessä kamppailtiin lauantaina kauden aloittava tasonmittausturnaus. Turnauksessa saavutettujen sijoituksien perusteella käynnistyvät SM-,1- ja 2-sarjat kolmen viikon kuluttua.

Kempeleessä koolla olivat kahden kotijoukkueen lisäksi OsVa, NaPa ja Kuohu. Kajaanin pojilla oli selkeä tavoite sijoittua kolmen parhaan joukkoon, joka takaisi hyvät asetelmat joko SM- tai 1-sarjaan.

Viiden joukkueen turnauksessa ottelut lyhennettiin kaksi eräisiksi otteluaikataulun tiivistämiseksi. Tasonmittauksissa myös syöttö oli rajattu suoritettavaksi alakautta, jonka seurauksena muut joukkuepelin osa-alueet korostuivat.

Kuohu aloitti urakkansa Oulunsaloa vastaan ja kamppailu päävastustajan kanssa muodostuikin äärimmäisen tasaväkiseksi. Erät tasattiin 1-1 joka tarkoitti, että loppujen otteluiden merkitys sijoituksista kamppaillessa tulisi korostumaan.

Toisessa ottelussa Kajaani kohtasi tasokkaan NaPa:n joukkueen. Ottelusta muodostui tasaväkinen vääntö, jossa Kuohu taipui ensimmäisessä erässä vasta jatkopalloilla. Toisen erän NaPa vei nimiinsä neljän pisteen erolla. Jatkoa ajatellen erävoitto tässä vaiheessa turnausta olisi ollut kivikova suoritus, mutta siihen eivät rahkeet aivan riittäneet.

Kolmannen ottelun Kuohu vei nimiinsä rutiinilla erin 2-0. Vastassa oli Kempeleen nuoremmista junioreista koostuva joukkue.

Neljänsiin otteluihin lähdettiin jännittävissä tunnelmissa Kuohun ja OsVa:n ollessa tasapisteissä erävoittojen suhteen. OsVa:n ja NaPa:n välinen ottelu oli samanaikaisesti käynnissä toisella koululla. OsVa:n mahdolliset erävoitot NaPa:sta tarkoittaisivat samalla sitä, että Kuohun poikien olisi otettava Kempeleen ykkösjoukkueelta ainakin yhtä monta erää kuin OsVa omassa ottelussaan.

Viimeisen ottelun alkusävelet olivat mollivoittoisia Kuohulaisittain aina erän puoleenväliin saakka. Hyvä ryhdistäytyminen erän lopussa siivitti joukkueen erätauolle tappio niskassa numeroin 17-25. Toiseen erään lähtö tapahtui lentävästi ja Kuohu repi piste-eroa vastustajaansa tasaisesti koko ajan. Loppunumeroiksi kirjattiin erävoitto turnauksen ennakkosuosikista lukemin 25-19, joka sinetöi Kuohulle kolmannen sijan turnauksessa.

NaPa ja Kempeleen ykkösjoukkue veivät nimiinsä SM-sarjapaikat ja Kuohu kolmannella sijallaan 1-divarin ylimmän lohkopaikan. Seuraavaan turnausvaiheeseen joukkue lähtee tavoittelemaan paikkansa säilyttämistä ykkösen kärjessä ja samalla hakemaan tuntumaa SM-sarjaan nousemisesta.

Linkki turnaustuloksiin:

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016n&sarja=PC&lohko=1

Kuohu I-divariin 2020: PPu

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Elokuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31