Boxing Night 2017

Boxing night 2017Nyt on taas se aika vuodesta kun isketään Boxing Night-tapahtuma hotelli Scandic Kajanuksessa 18.2.2017 klo 21 alkaen. Tänä vuonna illassa on kuusi ottelua joista kaksi on naisten otteluita. Hiljattain sääntömuutoksen ansiosta myös naiset ottelevat 3x3min ottelut, joka muuttaa naisten otteluiden luonnetta. Kotikehän iskijöitä on kolme, Krista Kovalainen, Mikko Leskinen ja Jouni Vilmi.

Naisten sarjassa 57-kg otteleva Krista Kovalainen joka on murtautunut kovalla työllä Suomen kärkeen ja kamppailee tosissaan kultamitalista kevään Suomen mestaruus nyrkkeilyissä Kirkkonummella. Kovalaisen vastustaja on moninkertainen sm-mitalisti Elina Agonen Juuasta.
Yleisen sarjan 81kg Mikko Leskinen on harjoitellut kovaa, pieni flunssa on haitannut viimeistelyä mutta mies on iskussa. Mikko ei ole ollut kehässä pariin vuoteen ja nyt comeback virallista. Mikko hakee kovaa ottelua ja voittoa Reisjärven Aki Pennasesta.
Viimeisenä kotikehän iskijöistä nousee Jouni Vilmi. Vilmi ottelee raskaassa sarjassa, alle 91kg. Vilmi on nuori ja raamikas, hän harjoittelee Tampereella ammattilaisten parissa TTN salilla. Harjoituskavereina hänellä on mm. huippuiskijä Sakari Lähderinne sekä monia muita suomalaisia nyrkkeilytähtiä. Vilmin Vastustaja Karri Ylivainio tulee Kuopiosta.

81-kg sarjassa Rovaniemen Henrik Palosaari kohtaa Kokkolan Dmytro Yeromenkon. Kaksi vahvaa ja taitavaa nyrkkeilijää kohtaavat pienessä kehässä, ottelusta tulee varmasti hyvä. y-69 sarjassa Kemistä kotoisin oleva Joonas Koivuranta, kokenut maaotteluedustaja ja SM mitalisti kohtaa taitavan, paluuta tekevän, Jesse Fagerlundin Kuopiosta. Fagerlundin meriitteihin kuuluu mm. sotilaiden Suomen mestaruus.

Naisten 51kg sarjassa on huippukamppailu kilpasiskojen välillä. Mira Hietala Kemistä kohtaa Fatma Hajizadehin. Molemmat ottelijat ovat rankattuna 5 parhaan joukkoon.

 

Väliajalla esiintyy burleskitaitelija Kiss Kiss Forbid’n sekä pin up tytöt

Liput 15€
(Insinööriliiton kortilla 10€)

Viralliset jatkot Saint Kukko-ravintolassa!

Ottelut:

1. N-51kg Mira Hietala KeI – Fatma Hajizadeh RoRe

2. Y-69kg Joonas Koivuranta RoRe – Jesse Fagerlund BCK

3. N-57kg Elina Agonen – Krista Kovalainen

4. Y-81kg Aki Pennanen ReiVo – Mikko Leskinen KajKu

5. Y-81kg Dmytro Yeromenko YRe – Henrik Palosaari RoRe

6. Y-91kg Karri Ylivainio KuRi – Jouni Vilmi KajKu

Facebook

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia