Boxing Night 2017 – kotikehän juhlaa

Boxing night 2017Scandic Kajanuksessa isketty Boxing Night keräsi taas hienon määrän yleisöä ja illassa iskettiin 6 tasokasta ottelua. Kuohulaisista voitot nappasi Krista Kovalainen, Mikko Leskinen ja illan viimeisessä ottelussa Jouni Vilmi. Ottelut olivat hyvin jännittäviä ja ennakkoon voittajaa oli vaikea aavistella.

Illan ensimmäisessä ottelussa Kemin Innon Mira Hietalalla (N-51kg) oli kana kynittävänä Rovaniemen Reippaan Fatma Hajizadehin kanssa. Mira lähti hyökkäämään röyhkeästi ja ennakkoluulottomasti vahvoilla suorillaan ja se oli myrkkyä Rovaniemeläiselle. Hietalan kiihdyttäessä tahtiaan askelmerkit osuivat kokoajan paremmin kohdalleen ja voitto tuli taistellen tuomariäänin 2-1.

Toisessa ottelussa kohtasi Rovaniemen Joonas Koivuranta (Y-69kg) ja Kuopio Boxing clubin Jesse Fagerlund, kokemus vastaan nuoruus. Tällä kertaa kokemus vei voiton selvällä hallinnalla nuoresta ja taitavasta Fagerlundista tuomariäänin 3-0.

Kolmantena kehässä oli Kajaanin oma Krista Kovalainen (N-57kg) joka valmistautuu täysillä kohti kevään SM-kisoja, hänen vastustajansa tuli Juuasta moninkertainen SM mitalisti Elina Agonen. Ottelu oli Kovalaisen näytöstä kaikki kolme erää. Kovalinen hallitsi kovilla mutta ei välttämättä niin rennoilla lyönneillään ja sai vastustajan olemaan lähes koko ajan puolustusasemissa. Kovalaiselle selvä voitto 3-0 ja valmistautuminen SM-kisoja varten näyttää hyvältä.

Neljäntenä otteluna Kuohun Mikko Leskinen (Y-81kg) kohtasi Reisjärven Voiman Aki Pennasen. Ottelu oli kova, molemmat miehet olivat ottelun lopussa aivan kuitti. Tuomarit näkivät taistelijoista paremmaksi Leskisen joka taisteli joka hetki lyöden tarkkoja lyöntejään Pennasen näyttäessä todellista soturiluonnetta. Leskinen iski todella tasaisen ottelun nimiinsä 2-1.

Viidennessä ottelussa SM-kisoihin valmistautuvat (Y-81kg) Dmytro Eremenko ja Henrik Palosaari. Palosaari otti komennon itselleen jo ensilyönneillään Eremenkon ollessa lähes vastaantulija. Ottelu Palosaarelle 3-0.

Illan viimeisessä ottelussa Tampereella harjoitteleva Jouni Vilmi  (Y-91kg) näytti taas kovuutensa. Vilmin takakäsi teki vaikuttavaa jälkeä ja Kuopion Karri Ylivainiota ei voi ainakaan luovuttajaksi sanoa. Ylivainio on todellinen taistelija, ei mikään vastaantulija. Ottelun edetessä kolmanteen erään kehätuomari näki Vilmin takakäden vaikutukset Ylivainion kropassa liian koviksi ja keskeytti ottelun. Voittaja RSC tuomiolla 3. erässä Jouni Vilmi.

 

Tulokset:

N-51 kg Mira Hietala KeI – Fatma Hajizadeh RoRe 2 – 1
69 kg Joonas Koivuranta RoRe – Jesse Fagerlund BCK 3 – 0
N-57 kg Krista Kovalainen KajKu – Elina Agonen JuuU 3 – 0
81 kg Mikko Leskinen KajKu – Aki Pennanen ReiVo 2 – 1
81 kg Henrik Palosaari RoRe – Dmytro Yeremenko YRe 3 – 0
91 kg Jouni Vilmi KajKu – Karri Ylivainio KuRi RSC/3 r

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Syyskuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30