Suunnistusjaoston 30-vuotisjuhla ”SM”kilpailu la 15.9.2018

davSuunnistusjaoston 30-vuotisjuhlakilpailu suunnistetaan la 15.9. Ensimmäinen kilpailu oli 1989 Häikiömäessä jolloin tämän jutun kirjoittaja(Veikko Repo) aloitti suunnistuksen. Ei ollut minun idea vaan Arto Karjalaisen.

Kuvan Pohjola-yhtiö lahjoittaman pokaali oli tarkoitettu kesän jaoston järjestämillä torstairastien yhteydessä pidettävien yrityssuunnistuksen joukkuekilpailun parhaalle. Mutta otimme sen parempaan käyttöön. Piti teettää lisäjalka, kun ei sopinut nimiä enää pokaaliin.

Kuvan kiertopalkinnossa on nyt 29 nimikaiverrusta eli seuran mestaria. Pokaalin on määrä kiertää niin kauan kuin seuran mestaruuskisoja järjestetään.

Kisat on käyty yhden kerran Ristijärvellä Saukkovaaran takamaastossa ja Kuhmon Ristelissä kaksi kertaa Vuokatissa. Loput Kajaanin lähimaastoissa. Ratamestareina on ollut KaSu, SoJy, RasHyn ja omia suunnistajia.

Saas nähdä kenen nimi pokaaliin nyt tulee?  Meidän kisoissa ei noudateta SSL-liiton sääntöjä vaan aina on ratamestari saanut tehdä jotain erikoista. Kisassa on yksi sarja. Kisan”tuomarineuvosto”päättää kisan tasoitukset  iän, taidon ja kunnon mukaan. Radassa voi olla myös muita jekkuja.

Voittaja kaivertaa nimensä vasta protestiajan jälkeen elikkä, kun olemme saunassa käyneet koska voittaja on vaihtunut muutaman kerran tarkan leimojen tarkistuksen jälkeen.

Tulokset ja kuvia tulee kisan jälkeen(kenties video).

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia