Syksyn nyrkkeilyt alkavat 7.9

Syksyn nyrkkeilyt alkavat viikolla 37. (7-13.8)

Kuntonyrkkeilyssä vaikuttavat uudet tuulet. Ohjaajamme kävivät Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaaja kurssin 22-23.8. Kurssilta tuli uusia ajatuksia treenaamiseen joita nyt lisätään treeneihin.

Uusille tulijoille järjestetään intensiivi viikonloppu jossa käydään läpi nyrkkeilyn alkeet jonka jälkeen voi osallistua joka viikko kaikkiin kolmeen kuntonyrkkeily treeneihin valintansa mukaan.

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin intensiivi päivä on valittavanasi 5.9 tai 6.9
treeni ajat ovat klo 9.30, 13.00 ja 17.00. Ilmoittautuminen 4.9 mennessä kuohu@kajaani.net. Päivän hinta on 40€

Jos et pääse tälle viikonlopulle niin järjestämme tarvittaessa myöhempänä ajankohtana uuden mahdollisuuden. Voit käydä tätä ennen myös kokeilemassa kuntonyrkkeilyä näillä vuoroilla.

Kuntonyrkkeilyt muuttuvat sekaryhmiksi ja treeneihin tulee omat teemat.

Maanantaina 7.9 klo 19.15 kovatempoinen treeni
Keskiviikkona 9.9 klo 19.30 Tekniikkapainotteinen treeni
Torstaina 10.9 klo 19.30 Tekniikka- ja kehonhuolto treeni

Nyrkkeilyn alkeiskurssi 10-16 vuotiaille tytöille ja pojille alkaa tiistaina 15.9 klo 18.00. Harjoitukset tiistai klo 18.00-19.30 ja torstai klo 17.00-18.15.

Kuntonyrkkeilyn hinta on 100€ + nyrkkeilylisenssi 10€ per kausi (tammi – toukokuu / syys – joulu) Kuntonyrkkeilemään et tarvitse aluksi muita välineitä kuin sisäliikunta varusteet ja reipasta mieltä. Myöhemmin kaiken muun tarvittavan voit hankkia salilta.

Nyrkkeilyn alkeiskurssin hinta on 100€ + nyrkkeilylisenssi 10€ ja se on 5kk mittainen (tammi – toukokuu / syys – joulu), jonka jälkeen alkeiskurssilaiset siirtyvät harjoittelemaan alkeiskurssin jatko-ryhmään ja sitäkautta kilparyhmään. Hintaan sisältyy mm. opetus, T-paita ja diplomi. Alkeiskurssi on suunnattu alle 10-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksia on kaksi viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

Kaikki maksut suoritetaan tilisiirtona Kuohun tilille (valmentaja antaa pankkisiirron). Olethan valmis esittämään kuitin todistuksena suoritetusta maksusta.

Korona pandemian vuoksi Kajaanin Kuohu suosittaa kaikkia nyrkkeilijöitä hankkimaan itselleen omat käsisiteet, hanskat ja hyppynarun. Lisäksi kilpanyrkkeilijöitä suositellaan hankkimaan oma alasuoja, kypärä sekä hammassuojat.

Kausimaksuihin tai jäsenmaksuun ei kuulu vakuutusta. Lisätietoja vakuuttamisesta nyrkkeilyn varalta löydät linkit osiosta, kohdasta lisenssien hankinta.

Kommentit on suljettu.

Uutisia