Nyrkkeilysali sijaitsee pelastuslaitoksen pihapiirissä, osoitteessa opintie 1

Klikkaa kartta suuremmaksi kuvasta.

 

Salivuorot

 

Kuntonyrkkeily maksaa 100€ + nyrkkeilylisenssi 10€ per kausi (tammi – toukokuu / syys – joulu) Kuntonyrkkeilemään et tarvitse aluksi muita välineitä kuin sisäliikunta varusteet ja reipasta mieltä. Myöhemmin kaiken muun tarvittavan voit hankkia salilta.

Kuntonyrkkeilijät voivat käydä ensimmäisen kuukauden ajan oman ryhmänsä harjoituksien lisäksi lauantain kuntonyrkkeilyssä joka on tarkoitettu naisille ja miehille. Kuukauden jälkeen voi käydä jatkoryhmän  sekä uusienryhmän treeneissä ja lauantain sekaryhmässä eli kolme kertaa viikossa.

Nyrkkeilyn alkeiskurssi  maksaa 100€ + nyrkkeilylisenssi 10€ ja se on 5kk mittainen (tammi – toukokuu / syys – joulu), jonka jälkeen alkeiskurssilaiset siirtyvät harjoittelemaan  alkeiskurssin jatko-ryhmään ja sitäkautta kilparyhmään. Hintaan sisältyy mm. opetus, T-paita ja diplomi. Alkeiskurssi on suunnattu alle 10-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksia on kaksi viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

Kaikki maksut suoritetaan tilisiirtona Kuohun tilille (valmentaja antaa pankkisiirron). Olethan valmis esittämään kuitin todistuksena suoritetusta maksusta.

Kajaanin Kuohu suosittaa kaikkia nyrkkeilijöitä hankkimaan itselleen omat käsisiteet, hanskat ja tossut. Lisäksi kilpanyrkkeilijöitä suositellaan hankkimaan oma alasuoja, kypärä sekä hammassuojat.

Kausimaksuihin tai jäsenmaksuun ei kuulu vakuutusta. Lisätietoja vakuuttamisesta nyrkkeilyn varalta löydät linkit osiosta, kohdasta lisenssien hankinta.

 

 

Tiedustelut:

Jarmo Eskelinen

044-522 4230