Kansalliset Voimanostokisat 22.1.2011, Kajaani

Vienankadun voimailutiloissa järjestetyt Kansalliset Voimanostokisat keräsivät lähinnä Kainuun nostajia viimeistelemään SM-kisakuntoaan ja rikkomaan uuden sarjajaon myötä nollaantuneita SE-tuloksia.

Suomen voimanostoliiton asettaman SE-tulosrajan onnistuivatkin rikkomaan Sotkamolainen tulokasnostaja Ville Niskanen 130kg:n maastavedollaan ja Kajaanin Kuohua edustava Suomussalmelainen Antero Juntunen 255kg:n maastavedollaan. Anteron kasaama 580kg:n yhteistulos oli myös sarjansa uusi Suomenennätys.

Kisan kovimmista suorituksista vastasivat SE-tulosten ohessa Sotkamon nuoret miehet, Pekka Tervo, Jani Korhonen ja Tuomas Tolvanen. Myös viime vuoden nuorten MM-hopeamitalisti, Lauri Kemppainen, kävi testailemassa keväistä penkkikuntoaan. Tuloksena tällä kertaa 220kg ja kaksi hyvää yritystä 240kg:stä.

Kainuussa voimanosto on elinvoimainen laji ja viimeisten parin vuoden aikana lajin pariin on saatu kymmenkunta Kajaanilaista ja Sotkamolaista nuorta, jotka nyt keväällä osallistuvat ensin penkkipunnerruksen juniorien SM-kisoihin Pietarsaaressa 5.-6.2. ja sitten voimanoston juniorien SM-kisoihin Pornaisiin 5.3.

Kaikki tulokset

no images were found

Kommentit on suljettu.

Uutisia