Voimanoston veteraanien EM-kisat, Tshekki, Pilsen 17.-21.7.2012

Suomi ja Kajaanin Kuohu ovat edustettuina Tshekeissä järjestettävissä voimanoston veteraanien mestaruuskilpailuissa, kun Antero Juntunen ja Toivo Kyllönen astelevat EM-lavalle pahat mielessään.

Suomussalmella harjoitteleva Antero kisaa kovassa sarjassa M50 83kg.  Yhdeksän nostajaa, joista Antero tilastoissa seitsemäntenä. Kovana vetäjänä tunnettu Juntunen läheekin jahtaamaan lähinnä maastavedon lajimitalia. Nähtäväksi jää onko Antsasta jo haastamaan tilastokärkeä, Italian Morense Francescoa, vedon Euroopan mestaruudesta!

Kuohun nestori ja ainut Toivo, Toivo Kyllönen, edustaa pitkästä aikaa kansainvälisellä tasolla. Yli 60 vuotiaissa ja yli 120 kiloisissa miehissä ei montaa kovempaa miestä euroopasta löydy ja siten tilastoissa kaikki ilmottautuneet ovat hyvin lähellä toisiaan. Kyllösen kunto on hienoinen arvoitus jopa seurakavereille hänen harjoitellessa lähinnä Kajaani-hallilla, eikä hän juuri kylillä treeniraudoistaan huutele. Kysyessä Topi kommentoi mahdollisuuksiaan tuttu pilke silmäkulmassa: ”Mahdollisimman hyvä tulos on tavoitteena”. Topilta odotettavissa Suomenennätyksiä ja EM-mitali.

Kisat näytetään livenä Goodliftin sivustolla ja Kuohulaisten sarjojen aikataulusta ilmoittelemme facebookissa ja tätä artikkelia päivitellen!

Osanottajien lista tilastotuloksineen

Kommentit on suljettu.

  Pikalinkit jaostojen alasivuille

  Tapahtumakalenteri

  Toukokuu  2022
  Ma Ti Ke To Pe La Su
     
    1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31