Rantapenkkarit 2013, 6.7. Sotkamo

Naiset

Kisassa mukana oli ilahduttavasti naisnostajia

Sotkamon Visan järjestämissä rantapenkkareissa punnerrettiin tänäkin vuona paidalla ja klassisesti. Kuohulta mukana oli klassisessa kisassa 9 nostajaa, kun kisassa yhteensä oli 36 osanottajaa. Aika hyvän kokoinen joukkue muutamasta poisjäännistä huolimatta. Joukkueessa oli myös monipuolisuutta. Yksi nainen, viisi miestä ja kolme junioria, joten himoittu joukkuepyttykin oli ensimmäistä kertaa mahdollisuuksien rajoissa.

Ensimmäisessä ryhmässä nostivat naiset ja Kuohun Aira Knutars. Veteraani punnersi hyvän tuloksen 62,5kg, mikä riitti naisten sarjassa kolmannelle sijalle.

Olli ja Krista

Olli Törrönen vastaanottaa maailmanmestari Krista Määtältä kakkospokaalin

Toisessa ryhmässä nostovuoron saivat juniorit, joita Kuohussa edustivat Olli Törrönen, Antti Kaipainen ja Antti Okuloff. Kaipainen punnersi hyviin pisteisiin 85kg vaakan näyttäessä vain 61kg jättäen Antin vain niukasti pyttykerhon ulkopuolelle, kuudennelle sijalle. Okuloff ja Törrönen onnistuivat parantamaan ennätyksiään komeasti. Okun ennätys kirjataan nyt 80kg ja Ollin 135kg. Törrönen oli punnerruksellaan kisan toisiksi paras juniori.

Kolmannessa ryhmässä vuoroon tulivat miehet ja heidän muassaan Kuohun viisikko. Mohammed Ibrahim teki virhearvion 112,5kg:n aloituksissaan ja hän jäi tuloksetta. Kisan vanhin osanottaja, Suke Huovinen, punnersi kaksi onnistunutta, joista jälkimmäisellä ojentuivat 115kg:n raudat. Tarmo Lähdesmäki onnistui omalle tasolleen tuloksella 137,5kg. Kuohun kovimmat miespunnertajat, Mauri Heikkinen ja Pekka Kulju olivat ennätyskunnossa. Mauri paransi kolmen onnistuneen suorituksen sarjallaan toukosissa tehtyä tulostaan 157,5kg:n ja Kulju niinikään 2,5 kiloa toukosten tulosta paremmin 172,5kg. Kulju pääsi suorituksellaan pyttykerhoon neljännelle sijalle.

Miehet

Edessa vasemmalla Kainuun kovin penkkipunnertaja Pekka Kulju sijoittui kisassa neljänneksi

Joukkuepytyn tuominen Kajaaniin jäi vielä odottamaan aikaa tulevaa, mutta Kuohu saavutti 2013 rantapenkkarihistoriansa parhaan sijoituksen ollen 3. Kuohun voimailijoiden kesä jatkuu 24.8. Raatihuoneen torilla Kuohun 80-vuotisjuhlatapahtuman yhteydessä järjestettävillä Sotkamon Visa – Kajaanin Kuohu joukkuekilpailulla.  Maakuntaottelusta tiedotetaan lähempänä tarkemmin, joten pysykää kuulolla!

 

Sotkamon Visan kisajuttu

Kaikki tulokset


 

Kommentit on suljettu.

Uutisia