Nuorten voimanostoleiri, Vuokatti 29.11.-1.12.2013

Kajaanin Kuohu Logo 2013_1933_varjostuksetKajaanin kuohusta lähti neljä henkilöä, Olli Törrönen, Peetu Heikkinen, Antti Okuloff ja Aleksi Meriläinen, nuorten voimanostoleirille Vuokattiin. Koska määränpää oli niin lähellä päätettiin matkata autolla päiväreissuna nämä kolme päivää. Perjantai iltana tutustuttiin uusiin ihmisiin Samuel Lappalaisen johdolla, joka oli tullut Joensuusta Vuokattiin vetämään tämän junnuleirin. Osallistujat olivat lähinnä Kajaanin Kuohulaisia ja Sotkamon Visalaisia, mutta mukana oli huippujunnuja myös muualta Suomesta, kuten tuore nuorten maailmanmestari Niko Nurmi M-Clubista Turusta. Muutama tunti istuttiin, tutustuttiin ja keskusteltiin voimanostosta sekä ravinnon tärkeydestä, jonka jälkeen muu leiristä jäi saunomaan ja Kajaanin porukka lähti kotia kohti yöpymään.

Lauantai olikin täynnä kaikenlaista. Aamulla oli tiedossa treenit, jota edelsi Lappalaisen ohjaama alkulämmin/huolto-operaatio, muutamia hyviä liikkeitä tuli poimittua takataskuun, jonka jälkeen siirryttiin treenaamaan. Seuraavana oli tiedossa ruokailu. Mahat täynnä leiri siirtyi luentosaliin kuuntelemaan antidopingtoimikunnan luentoa ja voimanostoliiton sihteeri Jari Rantapelkosen pitämää puhetta voimanostoliitosta, nostajan henkisestä olemuksesta ja kilpailemaan ilmaisista polvenlämmittimistä aiheeseen liittyvällä tietovisalla. Tämän jälkeen siirryimme syömään ja siitä tekemään ryhmätyötä liittyen lajikohtaiseen keskittymiseen (kyykky,veto,penkki) tästä sitten treenaamaan Sotkamoon terveuskeskuksen salille.

Sunnuntaista olikin tiedossa vähän lyhyempi päivä. Päivä alkoi klo 9.15 luennolla jossa viimeisteltiin nämä kyseiset ryhmätyöt ja puitiin ne yhdessä läpi. Seuraavana oli tiedossa leirin viimeiset treenit joissa treenattiin porukalla, jonka jälkeen siirryttiin Lappalaisen johdolla venyttelemään, taas kerran muutamia uusia liikkeitä tuli esille. Tästä syömään ja ajamaan kotia kohti lumimyräkässä.

Kokonaisuudessaan leiri oli erittäin onnistunut luulen että kaikille tuli uusia ajatuksia ja tietoa voimanostosta. Mukavaa oli kaikilla ja monta uutta asiaa opittiin. Näitä oppeja tullaan sitten jatkossa käyttämään innolla.

Kommentit on suljettu.

Uutisia