Rantapenkkarit, Sotkamo 5.7.2014

Sotkamon sään tilauspalvelu oli jälleen rantapenkkareiden kohdalla toiminut ja kesä näytti alkavan juuri sopivasti. Nostajat olivat lämpimiä ja kisassa tehtiin jälleen komeita tuloksia – jopa muutamia Suomenennätyksiä. Kuohusta mukana olivat varustekisan puolella Ari Heikkinen ja klassisella puolella ensimmäisissä kisoissaan nostanut Pekka Vallo.

Varustepuolen kisassa mukana oli vaatimattomasti nostajia, mikä on ollut selvä trendi viime vuosina. Varustekisan voitti Karihaaran karun Kari Alakorpi ja toiseksi sijoittui nuorten SE-tuloksella Visan Juho Niskanen. Kolmanneksi sijoitti Kuohun Heikkinen 167,5kg:n punnerruksellaan.

Klassisella puolella nostajia oli lähes 50 ja taso oli erittäin kova. Kisan kovimmasta suorituksesta vastasi Haukiputaan Voiman Tero Seppänen komealla 240kg:n punnerruksellaan. Nuorista nostajista paras oli Iin Yrityksen Tatu Hänninen 112,5kg:n tuloksella ja naisista Karihaaran Karun Tiina Sarlin 72,5kg:n suorituksella. Kuohun Pekka Vallo pääsi alkuvaikeuksien jälkeen kisaan mukaan ja teki tuloksen 140kg, jolla Vallo ansaitsi osallistumisoikeuden elokuussa järjestettäviin SM-kisoihin!


Sotkamon Visan kisaraportti

Kaikki tulokset ja video kisasta

Kommentit on suljettu.

Uutisia