Antero Juntunen EM-hopealle!

Kajaanin Kuohun Antero Juntunen on voittanut Tshekessä käydyissä voimanoston veteraanien EM-kisoissa hopeaa. Kisa oli tiukka ja koko mitalikolmikko mahtui 40 kilon sisälle. Jalkakyykystä Antero nappasi hopeaa 215kg:n tuloksella. Ruotsin Hopp Rudiger kyykkäsi 250kg ja siirtyi selvään johtoon. Penkkipuolella oli tasaisempaa Juntunen punnersi hänelle hyvät 117,5kg ja otti sillä myös penkiltä hopeaa. Maastavedossa Juntunen on maailman huippuja ja pystyi haastamaan ruotsalaisen. Toisella vedetyllä 245 kilolla varmistui lajikulta ja yhteistuloshopea, ja viimeisellä hyökättiin mestaruustaisteluun 260 kilon yrityksellä, joka epäonnistui.

EM-sankari on nähtävissä jo ensi viikolla Kajaanissa Kuohun joukkueessa, kun maakuntaottelussa seura kohtaa Sotkamon Visan. Kisassa nähdään myös EM-pronssille sarjassaan nostanut Visan Jari Niskanen.

Kaikki tulokset

Sotkamon Visan nettisivuilta lisätietoja Jarin kisasta

Kommentit on suljettu.

Uutisia