Suunnistusjaoston SM-kisatuloksia 14.9.2019

 

SM-kisakuva 14.9.2019 Tornitupa (2)

 

 

 

 

Kuvassa alhaalla vasemmalta: Markku Kokkonen, Kimmo Nieminen ja Markku Tolonen. Seisomassa vasemmalta: Jarmo Pääkkönen, Raimo Piirainen, Jari Halonen, Taisto Leinonen, Arto Härkönen, Juha Nurminen, Alpo Anttonen, Veikko Repo ja Arto Karjalainen.

Suunnistusjaosto piti perinteiset ”SM”kisat 14.9.2019 Pärsänsuon metsästysmajalla(Tornitupa). Osanottajia oli 10 joista yksi vieraileva osanottaja entinen Kuohulainen(Jarmo Pääkkönen). Ratamestarina oli Eero Okkonen KaSu. Ajanottajina toimi Alpo Anttonen ja Taisto Leinonen KajKu. Radat oli jälleen loistavat ja kelikin kun on meitä aina suosinut niin nytkin oli +10 aurinkoinen sää.

Tämän vuoden kisan voitti Veikko Repo. Liitteenä useampia tuloksia joista selviää tasoitukset ym.

Laitan myös historiaa vuodesta 1989 alkaen liitteenä.

2019 Tornitupa tulokset

SM-kisojen 14.9.2019_tulokset_Tornitupa

SM-kisojen 14.9.2019_väliajat_Tornitupa

Kuohun suunnistajien SM-kisojen tulokset vuodesta 1989 alkaen (2)

Kommentit on suljettu.

Uutisia